@olii To je fajn lebo tu zase vidno takú tú atmosféru okolo že sú takí ľudia hodní automaticky opovrhnutia. Pritom sa ľudia nezamýšlajú nad okolnosťami. (Choroby a iné veci). Narážam hlavne na bývanie s rodičmi a vzťahy. Ja by som tiež rád žil iný život a netrpel určitými vecami.
Niektorí sa aj vo svojej dospelosti sprchujú so svojimi rodičmi. Je to zdravé? Asi nie. Ale to nie je otázka, ktorú by sme si mali klásť, milý priateľu. Robí ich to šťastnými? Ak áno, kto sme my, aby sme im súdili za to, čo im prináša radosť zo života? Pokiaľ ide o vec, ktorou nikomu neškodí, musíme si do toho človeka kopnúť, lebo sa to vymyká zo sfér, s čím sa bežne stretávame a čo považujeme za "normálne"? Je toľko zloby a osočovania a ponižovania od niektorých ľudí za vec, ktorá ich nijak neobmedzuje, neohrozuje, len je proste "iná" a tým pádom je zlá. Zostaň zdravý, priateľu a rozkvitni si myseľ.
@mayo911 však ja tiež ešte bývam s rodičmi a nie je to už moc zdravé ale tak máme rodinny dom, momentálne mám prácu 15 min pešo od domu a prišlo by mi dosť nelogické platiť 300 e za podnájom alebo kupovať byť keď viem že v tomto meste nechcem žiť
@olii No veď v to stále dúfam Máš však ľudí ktorí sú pre dlhodobé psychické problémy na invalidkách a škatulkovanie sa ich vie veľmi dotknúť. Už končím.
Pravdupovediac by som si urobila o tom človeku názor (ani nie nahlas) že tam zjavne tam nie je niečo v poriadku, že je to "nezdravé"- Ale samozrejme, rátala by som aj s výnimkami. Ja nemám potrebu sa tváriť že nech si ten človek robí čo chce atď. lebo potom tu zrazu budeme mať kopu ľudí neschopných držať krok s dospievaním a normálnou zmenou v živote a vznikne tam veľa nespokojnosti rôzneho pôvodu na rôznych stranách.
trochu keby si svoj výrok rozvinula, aspon dvoma vetami, čo konkrétne máš na mysli....Je podľa teba zdravé hodnotiť životné situácie ako zdravé/nezdravé? neviem presne ako to mám chápať. ktoré konkrétne životné situácie....ahá... asi tu bol koment, či je normálne ak niekto býva s rodičmi po tridsiatke. a teda či je normálne to hodnotiť ako zdravé. rozumieeeem nooo.. skúsim sa vyjadiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov