Som veľmi zvedavý ako dopadnú vzťahy tých, ktorí nemôžu alebo nebudú môcť mať sex, čo potom? Prestanú milovať, ľúbiť? Prestanú mať vzťah? Láska je viac ako len telesné pudy, ale aby to človek pochopil musí sa dostať na trošku vyššiu úroveň. Sex s milovanou osobou je nádherný ale to je len omrvinka v chápaní vzťahu a lásky medzi dvoma ľudmi. Áno, v mladosti človeka myšlienka na sex fackuje z každej strany ale určite nie je tým najdôležitejším vo vzťahu.
sex je prirodzena vec tak nechapem naco ju oddalovat... ked sa dvaja maju radi tak si musia rozumiet aj v sexe ... pojebana cirkev tak domotala ludi ,ze idu sami proti sebe...
no kebyze sa stale vyhovara na nieco tak by to podozrive bolo a neviem ako by som sa tvarila. ide o to, ze ak by tam viazla komunikacia, na zaklade coho odmieta sex tak potom urcite by ten vztah dlho nevydrzal. sex nie je vsetko, ale zas bezhlave odmietanie by som nepodporovala tiez. a takisto zalezi aj na tom, ako dlho sme spolu, ak sme spolu tyzden tak chapem, ak sme spolu rok a stale nic tak je to uz divne...
takto.. pokial clovek na vas nema chut v tom najsexualnejsom zmysle, moze si druhy partner čo-to pomysliet..
Nepritahujem ju?
Nelubi ma?
Niekoho ma?
skratka odmietanie sexu je hrobom pre vztahy.. kebyze ma autonehodu ochrnie a nemoze mat sex, popripade trpi chorobami a neciti sa dobre, tak je samozrejmost, ze ju budem lubit stale..
@6@zuzanne112 pretoze ked som tu dal temu, kde sa ludia mali logicky zamyslat, tak ma isli upalit, ze toto je forum pre decka a decka chcu len o sexe a o drogach.. takze asi tak... a odvtedy tu davam aj ja takmer vsetky veci o sexe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
grrr
@zuzanne112 lebo dnes je svet, ktorí je taký aj keď to nieje správne. Každý rieši sex, ale kde je ten zvyšok?
Takze moja odpoved je rozhodne nie... Rozchadza sa pre ine veci...
Nepritahujem ju?
Nelubi ma?
Niekoho ma?
skratka odmietanie sexu je hrobom pre vztahy.. kebyze ma autonehodu ochrnie a nemoze mat sex, popripade trpi chorobami a neciti sa dobre, tak je samozrejmost, ze ju budem lubit stale..