@zuzuneka malo jest ti nepomoze, ved ako budes stracat kalorie budes potrebovat jest.. najprv zhodis tuk a potom ak chces zhodit tak uz jedine nejest, lebo ked by si sportovala a uz nemala co zhodit tak by si uz naberala svalovu hmotu..
Keď budeš jesť iba 1-2 krát do dňa, akurát tak si spomalíš metabolizmus a moc to zrovna chudnutiu nepomôže. Najlepšie je jesť viac krát počas dňa v malých dávkach a vždy až keď pocítiš hlad (pokiaľ si jedna z tých, čo hlad väčšinou necítia, po takých 4 hodinách už žalúdok býva prázdny). Pi veľa zeleného čaju, ktorý pomáha odbúravať tuky, jedz pikantné jedlá, ktoré urýchľujú metabolizmus a jedz veľa zeleniny, ktorá je pre žalúdok ťažká stráviť, takže pri trávení zároveň aj schudneš viacej kalórií. Hlavne maj tiež dostatok spánku a nepreháňaj to s cvičením. Mne sa na chudnutie osvedčila yóga, ale aspoň raz za týždeň si treba dať aj "oddychový deň", kedy nebudeš cvičiť a dopraješ telu trochu kľudu.
Lepšie je cvičiť dlhodobejšie, aby telo nabehlo do určitého režimu. O jedení platí, že radšej častejšie po menej. A toho, kto vymyslel tie tri litre tekutín denne, aby modelečky mali 40 kíl a zaviedol to normálne do obehu, akože je to zdravé, by som zabila, zbytočné ničenie obličiek.
@zuzuneka Niet zač Ak ťa ešte niečo zaujíma, skús sa spýtať a môžem sa podeliť o skúsenosti
btw, ja som jedávala normálne aj po piatej a schudla som aj tak... To je jedno po akej hodine jete, vaše telo nevie, koľko je hodín Záleží to skôr na tom, ako dlho pred spánkom sa najete.
@anzu ja mám choré obličky a odmalička mi nefrologička prizvukuje čo najviac piť som tak zvyknutá, že 3-4 litre bežne vypijem denne.. ale tak možno to je špeciálne na moju chorobu vhodné
Choď na to logicky. To záleží na rôznych veciach. Každý inak. Ale čim budeš viac cvičiť tím viacej sa tvoje telo unaví a čoskoro môžeš nevládať pri tom je dôležitá aj strava. A dobré je plávať behať ale aj švihadlo.
urcite striedaj cvicenia, nie len skakat cez svihadlo lebo si znicis klby a neprecvicis si vsetky svaly, napriklad behaj, plavaj a skac cez svihadlo a po case si zvacsuj intenzitu cvicenia a urcite zdravo schudnes
To švihadlo,je dobrý výber ako kardio,na zahriatie nie ako "cvičenie". Skôr by som poradila takých 300 skokov na švihadle a potom nejaké cvičenie, samozrejme nezabudni na strečing. Skákanie na švihadle dosť zaťažuje kolená a členky,preto by som osobne zvolila napríklad ráno - plávanie, alebo korčulovanie na ľade a večer môžeš ísť v pohode cvičiť do fitka alebo na nejakú zumbu ,pilates alebo čokoľvek podľa vlastného výberu. Cvičila som 2x do dňa a schudla som, no najlepšie je si prispôsobiť stravu v pomere toho čo prijímeš a toho,čo vydáš ...žiade extrémy a výkyvy nie sú pospešné pre telo.
@depropex hej hej, ale to som tým nemyslela... poznala som to doteraz tak, že vyplaviť potrebuješ aj tak len určité množstvo odpadu z tela, takže viac vody je pre ne akurát zbytočná práca.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
sak jedz normalne, 5x do dna, ziadne mastne o pol dvanastej v noci
a nejdez po piatej, mne vlastne stačí tak týždeň-dva nejesť po piatej a už viditeľne schudnem
btw, ja som jedávala normálne aj po piatej a schudla som aj tak... To je jedno po akej hodine jete, vaše telo nevie, koľko je hodín Záleží to skôr na tom, ako dlho pred spánkom sa najete.