Pre chlapov: Predstavte si, že ste zostali s dieťaťom sami, chceli by ste si nájsť, alebo hľadali by ste dlhodobý vzťah alebo krátkodobé vzťahy? Bolo by to iné ak by ste boli v pozícií ženy s dieťaťom?
@lenkaska1@2 tak ale nejaký vzťah chce, alebo niekto kto by jej pomohol. A preto sa pýtam takto, lebo značná časť má problém potom nadviazať ďalší vzťah, jednak tým, že dieťa je pre niektorých teda väčšinou ešte bezdetných prekážka a tiež pretože sa sústredí na dieťa viac než na hľadanie partnera.
Ja som zo začiatku 'hľadala' vzťah..ale po pár sklamaniach ma to akosi prešlo..
Teraz to už vôbec neriešim. Ak dačo príde, tak príde..ale zatiaľ sa tomu skôr vyhýbam
A hej mala som aj kamarátsva s výhodami..ale to človeka až tak nenapĺňa..možno len zo začiatku
A vlastne ani neviem, ako zahlasovať
Po jednej stránke by som aj chcela vzťah a po druhej stránke si to neviem už predstaviť
Hlavne si neviem predstaviť, že by som s niekym žila zas
kamaratstvo z vyhodami z mojho pohladu prinasa ak nejaku vyhodu, tak urcitu formu slobody, co uz teda zena s dietatom nema, a teda si nemyslim, ze by to bolo zrovna to, co by tie zeny hladali, ale mozno sa mylim, mozno su samozrejme aj take, co sa v muzovi kardinalne sklamali (necudujem sa) a nechcu mat nic vazne s opacnym pohlavim...ale ako teoretizujem, nie som v tej situacii..
@mayben@7 hej, tak asi s takým väčším dieťaťom už to je reálne aj keď ja to hodnotím podľa seba, že mne všetko dlho trva a som pomalá, cize neviem či by som si nasla čas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Teraz to už vôbec neriešim. Ak dačo príde, tak príde..ale zatiaľ sa tomu skôr vyhýbam
A hej mala som aj kamarátsva s výhodami..ale to človeka až tak nenapĺňa..možno len zo začiatku
Po jednej stránke by som aj chcela vzťah a po druhej stránke si to neviem už predstaviť
Hlavne si neviem predstaviť, že by som s niekym žila zas