Podľa toho, kde. Neviem, ako tam, kam chceš ísť, ale predpokladám, že to niekde budú mať uvedené, od čoho závisí Tvoje prijatie . Skús pátrať na stránke školy.
Potom na škole už na niekdajšom prospechu, samozrejme, nezáleží. Už ideš len vpred.
Toto tam píšu : Základnou zákonnou podmienkou pre prijatie na bakalárske štúdium je získanie úplného stredného vzdelania (absolvovanie maturity). FiFUK v prijímacom konaní nezohľadňuje výsledky stredoškolského štúdia, ani maturity, ale vychádza z predpokladu, že kvalitné výsledky uchádzača počas stredoškolského štúdia sú významným predpokladom pre úspešné absolvovanie VŠ štúdia. Vzhľadom na zameranie štúdia na našej fakulte odporúčame uchádzačom sústrediť sa počas stredoškolského štúdia najmä na profilové predmety, ktoré pre naše študijné programy reprezentujú všeobecne náuka o spoločnosti, dejepis, zemepis a cudzie jazyky (osobitne anglický jazyk).
Poviem na rovinu anglinu mám perfektnú.. slovenčinu každý rok mám 3 uz 7 rokov po sebe polrok ak na konci vždy 3 .. A geo som mal 1,2,3 na vysvedceniach deják teraz na pól roku som mal prvý krát v živote 4 s neho..:/
nie nie je a na nič ti nebude a dám ti jednu radu ak chceš študovať arabský jazyk požiadaj o štúdium v arabskom svete je to tam na úplne inej úrovni napr. Katar a garantujem že sa tam naučíš ten jazyk tak že budeš rodeným arabom ani nie za rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Potom na škole už na niekdajšom prospechu, samozrejme, nezáleží. Už ideš len vpred.