Viem že mnohých hrozne otravujú nekonečné témy o školách, aj ja sama nad nimi už prevraciam očami, ale sama som sa dostala do situácie, keď sa naozaj neviem sama rozhodnúť.
Ide o to, že nemám potuchy z čoho chcem maturovať (som už v 3.ročníku na gympli).
jj to dobehnes v pohode ak budes chciet. myslim ze niekedy je obsah skusky na vs vacsi ako obsah maturitneho uciva z 1 predmetu a ludia sa to v pohode za mesiac naucia
ja som si vyberala semináre v 3. aj 4. ročníku na random.org
niektoré sú veľmi užitočné, zatiaľčo iné pomenej
dohnať sa to určite dá, zas nejaké prísne tajné skilly sa tam neučia
btw príšerne obdivujem stredoškolákov, ktorí majú ambície a predstavu o živote a PRIPRAVUJÚ sa do školy, naozaj.
veď puberta, sociálny status, kapitalistická mašinéria, prvých 40 sexuálnych skúseností, alkohol a tak..???
Aj u nas boli ludia, co si menili seminare, da sa to dobehnut. Urcite by si zmaturovala, avsak ked mas take medzery z chemie, je otazne, ci sa ti podari dostat na lekarsku. Z mojej triedy sa nedostala na lekarsku jedna baba, ktora by si to vsak zasluzila. Tymto som ti chcel povedat, aby si si riadne premyslela kam chces ist na VS a neskoncila po prvom semestri.
no dobehnúť stredoškolské učivo urcite dobehneš a zmaturuješ, v tom problém nevidím... Skôr ide o to ze sa chceš dostať na zubarinu, to uz je iný hardcore, tam odporúčam co najskôr si kúpiť podklady do BA (alebo kam chceš ísť) zohnať doucko a makať, makať, makať alebo sa ich aj zbiflit naspamät... Hranica je z roka na rok vyššie cize nechcem vidieť to, kde bude budúci rok
aj ja som si zmenila v maturitnom ročníku biológiu namiesto dejepisu a zmaturovala som na jednotku. všetko sa dá ak k tomu budeš pristupovať zodpovedne.
my sme mali v 3.rocniku 2 seminare podla vyberu a vo 4.sa nam pridal dalsi, cize je to podobne, kedze jeden maturitny predmet - seminar som mala len jeden a urcite sa to da, u nas bolo povolene si menit aj ine ako v 3.rocniku
toto je uplne moj pripad tiež som mala v tretiaku NOSku čo bol pre mňa iba zabitý čas a na začiatku štvrtého ročníka ma presvedčila spolužiačka že si mam s nou dať chemiu ale nevedela som z nej TOTALNE že nič...v pohode som zmaturovala a dnes som na medicine sice rok som bola na inej vyške ale tie vedomosti sa daju v pohode dohnať ak naozaj chceš a bude ťa to troška aj baviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
choď na to čo ťa baví, nie na to kde si mala seminár
čiže chemistry, go, go
z chemie**
Vsetko sa da.
niektoré sú veľmi užitočné, zatiaľčo iné pomenej
dohnať sa to určite dá, zas nejaké prísne tajné skilly sa tam neučia
btw príšerne obdivujem stredoškolákov, ktorí majú ambície a predstavu o živote a PRIPRAVUJÚ sa do školy, naozaj.
veď puberta, sociálny status, kapitalistická mašinéria, prvých 40 sexuálnych skúseností, alkohol a tak..???