Moja mama na fb nechodi a je celkom dobra diplomatka, sukromne veci by tam neriesila a ani by nechcela davat najavo svoj vztah ku mne...vobec ju to tak nebavi, rozculuje sa, ked jej chodia nejake spravy z jej uctu ako narodky alebo podobne...
inak, maminu som si v pohode pridala... keď je preč v zahraničí, tak je to dobrý spôsob ako môžeme spolu komunikovať niekedy síce až moc sliedi, ale nemám pred ňou takmer žiadne tajomstvá, takže je to v pohode a vždy mi lajkne profilovku
ja mam celu rodinu na fb ( ano dokonca aj babky, co ti jebe ) a nepridavam nic take za co by som sa mala pred nimi hanbit, resp moja mama vie o mne dost vela a asi ju uz nic neprekapi. a nahodou je mrte sranda pozerat sa na to jak sa chce zapajat medzi barz jake komenty s kamaratkami co mam a uplne jej to nejde ale je najviac vtipna ..
a prinajhorsom sa to da nastavit tak aby tie veci neboli viditelne pre rodinu, resp pre ucitych ludi
vzhladom na to ake prispevky mi hadzu vecne pubertiacki byvali spoluziaci na nastenku, pripadne ako mi niektore veci komentuju, myslim ze moji fotrovi su posledni ktori by to mali vidiet.
mám otca na FB a účet tak nastavený, aby nič nevidel, takže on sa len čuduje, že si nedávam statusy a fotka atď. , ale má aspoň pocit zadosťučinenia a ja si v pohode fungujem....
obaja moji rodičia majú profily na FB, ale v priateľoch nemám ani jedného..
nepridávam tam moc vecí, ale mamina by mi uurčite všetko komentovala (ako to robila jeden čas sestre) a to by mi vadilo.. a nechcem rozmýšľať pred každým pridaných príspevkom, či ho nemám pred niekým skryť..
ale mám v priateľoch 2 tety, uja a krsnú a jej muža.. tí mi nič nekomentujú, tak mi nevadia ooo a ozaj, teraz si ma pridala jedna doktorka (alebo aký má titul, som z toho zmätená), čo ma učí v škole
Jáj, krásne to časy, keď ma mama vykopla z domu, kvôli tomu, že som si ju zmazala z FB a následne o niekoľko dní na to, sa mi vyhrážala, že ak neprídem, tak na mňa zavolá políciu.
Nie, nie je to dobré, mne to vadilo, lebo mi tam komentovala každú pičovinu (a to pridávam fotky, stavy, čokoľvek veľmi vriedka) a mamina FB prežíval neskutočne.
Najviac ma naštvalo, keď som ráno došla ku raňajkám a nezaželala mi ani len dobré ráno, len na mňa hneď vybafla, prečo postujem na nástenku Dr.Housa a tvrdím, že to je môj budúci manžel -.- Vtedy som fakt chytila nervy.
nevidim v tom problem..nepridavam ani o mne nie je pridavane nic co by nemohli vediet/za co by som sa mala hanbit. ale sama by som ich o priatelstvo nepoziadala, netuzim ich tam mat, ale ak by oni chceli, preco nie
Mám mamu,ale je mi to jedno kedže chodím na Fb pozrieť iba čo je nové ..Ja nepridavam statusy a ked pridávam fotku tak sa spýtam mami,kt.si mám pridať ,prip.na ktorej som lepšia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ale stavim sa ze keby moja matka mala, tak by mala este viacej priatelov ako ja
a toto v @3 je strašne super
inak, maminu som si v pohode pridala... keď je preč v zahraničí, tak je to dobrý spôsob ako môžeme spolu komunikovať niekedy síce až moc sliedi, ale nemám pred ňou takmer žiadne tajomstvá, takže je to v pohode a vždy mi lajkne profilovku
a prinajhorsom sa to da nastavit tak aby tie veci neboli viditelne pre rodinu, resp pre ucitych ludi
Z rovnakých dôvodov z akých neberieš svojich rodičov s tvojimi kamošmi v piatok do mesta / na diskotéku / na byt / na chatu...
vzhladom na to ake prispevky mi hadzu vecne pubertiacki byvali spoluziaci na nastenku, pripadne ako mi niektore veci komentuju, myslim ze moji fotrovi su posledni ktori by to mali vidiet.
nepridávam tam moc vecí, ale mamina by mi uurčite všetko komentovala (ako to robila jeden čas sestre) a to by mi vadilo.. a nechcem rozmýšľať pred každým pridaných príspevkom, či ho nemám pred niekým skryť..
ale mám v priateľoch 2 tety, uja a krsnú a jej muža.. tí mi nič nekomentujú, tak mi nevadia ooo a ozaj, teraz si ma pridala jedna doktorka (alebo aký má titul, som z toho zmätená), čo ma učí v škole
ale inak ich to netrápi, že som si ich nepridala (mamina to vzdala asi po 20tej zamietnutej žiadosti a ked potrebujeme, tak si píšeme správy
Nie, nie je to dobré, mne to vadilo, lebo mi tam komentovala každú pičovinu (a to pridávam fotky, stavy, čokoľvek veľmi vriedka) a mamina FB prežíval neskutočne.
Najviac ma naštvalo, keď som ráno došla ku raňajkám a nezaželala mi ani len dobré ráno, len na mňa hneď vybafla, prečo postujem na nástenku Dr.Housa a tvrdím, že to je môj budúci manžel -.- Vtedy som fakt chytila nervy.
a @36
Mladý,sprostieš...