no ja sa pýtam preto, lebo sa mi podarilo prekročiť limit internetu a tam sa v podmienkach píše že pri prekročení bude rýchlosť netu takáto ALE rozpočítaná pre všetkých čo prekročili (dokopy je 139 užívateľov tejto služby) bude veeeeľmi pomalý?
@filus to sa rozdelí medzi tých čo prekročili limit možno takí 2-3 budú to neviem. Otázkou je, že či si to všimne môj otec resp či to bude OVEĽA pomalšie ako naša terajšia rýchlosť : (na internet) : 4.8 a (na server) 20.0 (asi hej, čo?)
to je tak žalostne málo (pri takom veľkom počte ľudí) že budeš rád ak ti pôjde plynulo načítavanie bežných internetových stránok...a ešte ak niekto s tých užívateľov začne sťahovať veľký objem dát s internetu tak to rovno ani ten internet nezapínaj(pokiaľ nieje obmedzenie pre každého užívateľa)
@sibbonah aha ja som to bral že sa to automaticky medzi všetkých tých rozdelí tak v tom prípade by to malo byť ešte celkom použiteľné, ale sťahovať by som nesťahoval
Keď nie je pripojený brat, tak to ide max. do 1800 KB/sec (KB, nie Kb!) takže to je porovnateľné s tvojimi 10 Mb/sec. A žeby som sa niekedy bol sťažoval že je to pomalé? Určite nie Navyše za 10€/mesiac (neobmedzený + sms brána)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
bez obmedzenia max. 2 Mbit/s
256 kbit/s
16,50 €
ja vôbec netuším, akú mám rýchlosť... & i dont care...