Ahojte...Už som aj prímačky spravila uspšene na Bilgv. gympel Len chcem vedieť či je matematika tam ťažka,pretože nie som ten tip ktorý ma rád matematiku a neučí sa z nej najlepšie...diky
@nixxina a chceš mi povedať, že sa tam učíte vysokoškolskú matiku? vieš.. každá škola si robí osnovy sama, ale sú isté okruhy, ktoré musí dodržať.. a slovné spojenie "ťažká matika" je veeeeľmi subjektívny pojem.. niekto môže ľavou zadnou zvládať limity, derivácie, integrály ... a iný zasa nedokáže určiť ani definičný obor alebo obor hodnôt :/
Ja idem tiež, do Sučian, som zvedavá na celkovú úroveň, ale isto to bude ťažšie ako devina Každopádne okrem matiky ti asi aj slovenčina robí problém, že? No a tiež mi všetci hovorili že najťažšie je to pre tie jazyky, prvý ročník ani nie je o tom, že by to bolo ťažké na naučenie ale o tom, že je to ťažké, keďže je to v inom jazyku
@anniedecadence ja som chodila na normalne gym ale poznam tam vela ludi..a osobne som s matikou nemala problem nikdy a stredoskolsku viem aj o polnoci ... ale maju aj tazsiu maturu okrem ineho a celkovo je ta matika tazka pre niekoho kto matiku NEovlada... kto ju viem tazka byt prenho nemusi..ale ok vec nazoru..mopzno vy ju tam tazku nemate
kriste už zas? to akí debili sa dostávajú na takéto školy? ja len krútim hlavou nad úrovňou školstva... sa vôbec čudujem, že si spravila prijímačky zo sloviny... ja som mala na základke raz dvojku z matiky a na bilingválnom som z nej mávala permanentne trojky, takže ty asi prepadneš... /tiež som ju nemala v láske/
@0romanocka0 kašli na tie komentáre nado mnou, stane sa,že sa človek pomýli.. takže neboj, ak sa budeš učiť a budeš chcieť, tak všetko pôjde ako má veľa šťastia
@anniedecadence Ďakujem veľmi pekne Aspoň jeden normálny človek, ktorý normálne reaguje... Pomýlila som sa, to si priznám ale predsa sa svet nezrúti za chyby
@looolaaa1 Ty len do každého vyskakuješ aký je hlúpy. Musíš stále upozorňovať na seba aká si geniálna? My ti to doprajeme všetko len prosím nenavážaj sa do ľudí dobrej vôle....
@somslavka Ty vieš teda pohŕdať ľudstvom. Sú aj nad 140 IQ ľudia aj viac ktorí majú pravopis na úrovni 5 ročného decka. Vieš niektorý ľudia majú logiku a intelekt a nepotrebujú si utvrdzovať svoju múdrosť vecami , ktoré sa dajú naučiť. Inak aj ja možno spravím teraz chibu..... A čo teraz?
@corwinuss Ja netvrdím, že som geniálna. Ani nič podobné. Len urobiť chybu akurát v L sg. sa mi zdá trošku "blbé", hlavne keď ti to do hlavy tlčú celú základku a strednú taktiež. Veď to "y" na konci tam ani nepasuje!
@corwinuss pre cloveka co matiku vie nieje tazka mne by nevadila matika po anglicky napriklad.. ale pre cloveka co matiku nevie a ma ju v cudzom jazyku podla mna dost horor...a aspon o 50% ako na normalnom slovenskom gymply
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
matika je tam taká istá ako na všeobecnom gymnáziu čiže úplná pohoda, nič sa dokopy z tej matiky neberie
kazdy rok
niekedy zasnem aki ste mudri ked o tom dokopy nic neviete
a z fyziky mam jedntoky sice nechapem co robime ale mam!