IB je dvojročné všeobecnovzdelávacie štúdium zostavené pre tretí a štvrtý ročník gymnázia. Osnovy sú vytvorené pre študentov vo veku 16-19 rokov. a dá sa študovať na Gymnáziu Jura Hronca ...
chodim na GJH, a sice nie do IB ale mam tam par kamaratov, a az mi je za nich zle z citania ich statusov o milionslovnych esejach, deadlinoch, prebdenych nociach a redbuloch a ano, dostat sa tam je vraj dost tazke...ano, trochu ta strasim az take zle to hadam nebude ale kazdopadne ked to vychodis, mnoho dveri sa ti otvori tak drzim palce
je to velmi ťažké. ja som sa o to pokúsila v roku 2009, no neuspela som :/
skúšky som síce spravila, ale do prvej 24-ky (myslím že brali 24, nie som si istá som sa už nespratala. každopádne ti mocno držím palce, lebo ked' sa dostaneš a úspešne ukončíš, máš nespočetne vela možností. mňa tento môj neúspech kurevsky sral ešte pol roka po tom. ale to už odbáčam od témy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
zalezi od banky,niektore maju prehnane zabezpecenie
International Baccalaureate® (I Diploma Programme
Typický birdz
Tak čo som sem mala ešte napísať?
» www.ibo.org/...
Stačí?
skúšky som síce spravila, ale do prvej 24-ky (myslím že brali 24, nie som si istá som sa už nespratala. každopádne ti mocno držím palce, lebo ked' sa dostaneš a úspešne ukončíš, máš nespočetne vela možností. mňa tento môj neúspech kurevsky sral ešte pol roka po tom. ale to už odbáčam od témy...
takže držím palce
Už sa vysvetlilo že čo to je