@ lakero no neviem co som spravil ale nahadzal som si tie veci do kosika a ak sa nemilim zrovna ta grafika tam bola 1 za400 cca a druha pouzivana za daco cez 200 mozno to bol rozdiel
6@ mne ide o to ze myslim ze to ma dostatocnu silu, dobru cenu a ja nehladam zas pc za 2000€
len mi ide o to ze ci su tie komponenty zlozene tak ze to bude vsetko na 100% fungovat a budu "v sulade"
@nahaku ech synak milý... treba uvážiť že elektronika je najväčší prepadák na cene ak ten výkon požaduješ a využiješ tak sa tiinvestovať oplatí ak to má len byť jebnuté na stole a zavadzať tak nevidím dôvod... jasne si treba určiť priority a podľa toho sa rozhodovať keľko krát som nakúpil za zlomkovú cenu kadejakú elektroniku a aj tak mi nebola na nič
@soreljulien tak ja som mal vyse 7 rokov komp Intel core Quad 4x 2,4 myslim a geaforce 8600 a vtedy stal cca 24000
keby som nemal notas tak ho este mozno mam mam o dost lepsi notas akurat to neni to prave orechove na hry
a investovat tisice do niecoho co sa meni ako hovoris
sa mi moc nechce
@nahaku vtedy si mal kupovať u zsa všetko čo sa dalo bol dolár za 19 korún vyšlo by ťa to za pár šupov aj celé informačné stredisko ... podľa mňa to nemá význam pretože potenciál toho nevyužiješ a za chvíšku príde niečo nové a ešte výkonnejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
+ nasiel som tam este 1 pc co ma asi zaujal viac lebo je tam i7 a nie AMDcko
DR5.php" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku pc.bazos.sk">» pc.bazos.sk/inzerat/4047106...
6@ mne ide o to ze myslim ze to ma dostatocnu silu, dobru cenu a ja nehladam zas pc za 2000€
len mi ide o to ze ci su tie komponenty zlozene tak ze to bude vsetko na 100% fungovat a budu "v sulade"
keby som nemal notas tak ho este mozno mam mam o dost lepsi notas akurat to neni to prave orechove na hry
a investovat tisice do niecoho co sa meni ako hovoris
sa mi moc nechce