Ahojte páči sa mi jeden chalan a myslím že sa páčim aj ja jemu lenže nedá mi to nejak najavo len keď ho vidím tak sa na seba tak dlho pozeráme ale je medzi nami aj dosť veľký vekový rozdiel . Nemôžem ho dostať z hlavy i keď ho nevídam často ale stále naňh
možno len sympatie..ale nikdy nevieš..skúste sa o tom porozprávať síce ak sa poznáte len z videnia asi to nebude možné...no o láske sa hovoriť podľa mňa v tomto prípade nedá...
nie, nie je... to je jak z twilightu... že "pozeráme sa na seba a už sa milujeme"... musíš ho hlavne spoznať... oči sa zaľúbia rýchlo ale s charakterom je to už ťažšie
takže fyzická príťažlivosť by tu bola....to je fajn....tvojim druhým krokom je toho chlapca viacej spoznať, dať sa s ním do reči, zistiť jeho názory na život, jeho pozitíva, negatíva, myšlienky a kopu iných vecí a potom uvidíš, že už naňho možno nepomyslíš ani minútu
mimochodom vekový rozdiel ( podľa občianskeho) nie je problém...len ten mladší musí byť na úrovni toho staršieho alebo ten starší na úrovni toho mladšieho...ak to tak nie je, problém zväčša vzniká až vtedy
@topanocka Jedna? To ani z ďaleka nie. U nás ich je hodne. Pár ich so mnou chodilo do triedy boli sme kamaráti Inak, preferujem ako preferujem, na sex je to v podstate jedno či biela, červená, čierna alebo žltá
Ja som bol dlho zamilovany do jednej baby ale potom mi zlomila srdce,a teraz (o mesiac neskor) som sa dozvedel ze ma miluje a tak sa pitam da sa znova zamilovat?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
je to chemia vsetko
laska by to bola vtedy, keby si pouzila caps lock
Nemysli na neho O__o
mimochodom vekový rozdiel ( podľa občianskeho) nie je problém...len ten mladší musí byť na úrovni toho staršieho alebo ten starší na úrovni toho mladšieho...ak to tak nie je, problém zväčša vzniká až vtedy
tot vse k me odpovedi!