možno áno možno nie možno ťa k nemu pútajú už len spomienky ak nejaké máte a po ôsmich mesiacoch bez kontaktu ktorý by inicioval on je už naozaj čas nechať to tak ... treba sa tomu nejako postaviť a ísť ďalej
sak kedysi som sa chcela naucit po rusky, u babky som nasla knizku pre samoukov, ale stroskotala som na azbuke... ja by som sa skor mala prinutit venovat finstine, ked som s nou uz zacala, ale nechce sa mi, a to ani azbuku ani runy ani cinske haki-baky nemaju
@pokergirl kedy si sa s nim naposledy stretla? lebo ak myslis iba tak, bez toho aby si s nim byvala osobne, tak si zamilovana do tej predstavy nie do neho
do predstavy, ake by to bolo byt spolu, doplnim, lebo tiez som to chcela napisat, len vidim, ze ma predbehli...dam ti ale taku filozoficku otazku: ako by ta ovplyvnilo vediet, ci to je laska alebo to nie je laska (keby ti to niekto povedal uplne takto priamo)? zmenilo by sa nieco v tvojom zivote?
ja myslim....mala som lasku...malo to byt teraz rok ale sme sa rozisli a som stastna ale viem ze je to len teraz a potom pridu depky a on sa zase zacne pytat ci to neskusime...ale co je to laska?? Laska je chemicky proces v ludskom tele ovyplyvnovany nervovym systemom a mozgovou cinnostou..ale je rozdiel ked sa ti niekto paci a ked niekoho lubis lebo: Pacit sa znamena ze sa ti paci a zalubila si sa do jeho VYZORU..ale lubit znamena milovat jeho ako cloveka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ak mas pocit, ze ti preskakuje, tak asi na tom cosi bude (pripadne ak si ktosi o tebe mysli, ze ti uplne hrabe)
nie je to uplne inteligentna odpoved, ale mozno pomoze
dal ti to nejako najavo? a ak nie, alebo si nie si ista, otvor usta a povedz: hr-gr-br, potom budes vediet, na com si
tak už vieš po rusky.môžeš letieť do Moskvy a kričať to súdruhom na Červenom námestí