Poznám jedného chlapa. je odo mňa starší, nie o rok, či dva, ale ani o 50. Pred 4 rokmi som si uvedomila ze nanho stale myslim, stale o nom rozpravam,... Vždy, keď som ho stretla,neskutočne sa mi rozbúchalo srdce, celá som sa roztriasla a ´´onemela´´. T
hm, bude to určite nejaký tvoj učiteľ, alebo profák ...........a choď za ním, však z nosa ti neuhryzne!............ináč to musí byť riadne tupelo, keď to na tebe nevidí .......filip
poviem ti to takto vek vôbec nerieš mam s rozdielom veku vlastnú skúsenosť ... ja som vek nikdy nevnímal ako problém alebo prekážku ba dokonca dotyčná osoba mi niekoľko krát povedala že pri mne jej vôbec nedôjde že som o niekoľko rokóv starší a to poznám veľa mladšćih ľudi odomňa a tiež nie o rok či dva mal som aj o niekoľko rokóv mladšiu priateľku(lásku) a všetko bolo úplne super ... proste niekto je na maladších/mladšie a niekto na starších/staršie a niekto neškatuľkuje ľudí podľa veku ... záleží ako si budete rozumieť čiže veku vôbec neboj
PS: tieto smajlíky mi vadia vyzeráju ako úškrn a nie ako úprimný úsmev :/
ach, ako ste ma odhalili... on možno aj niečo tuší, od istej doby sa ku mne správa ináč, dá sa povedať pozornejšie, lenže.. nie je to také jednoduché ... takže hovoríte, že to mám risknúť? fakt som nikdy nič tak silné necítila, ale nechcem to pokašlať...
tak netušil som že je to učiteľ ten bude asi ohodne starší i keď ktovie snáĎ nemá 5 ale skúsiť to rozhodne skús len dávaj bacha vzťah zo študentkou je nepripustný s jeho strany a môžu ho zato vyhodiť ale to neznamená že ťa od toho odrádzam rozhodne to skús ak aj on má záujem určite prídete nato ako to spraviť tak aby nato nik neprišiel
Mal som dievča. Moja prvá láska. Rozišla sa so mnou. Po 2 rokoch sme znovu spolu. Keď som ju po 2 rokoch uvidel. Tie jej oči, krásny úsmev, chvenie srdca červené líca. Vedel som že i napriek tomu čo mi spravila. Mi stále na nej záleží...
vekový rozdiel nemusí byť problém no niekedy môže (môj názor)
tak v tomto mame rovnaky problem..uz dva roky nedokazem na niekoho zabudnut a nemozem ma t vdaka tomu ze ho lubim iny vztah lebo to nikdy nefunguje....ked ho vidim tak tiez onemiem...neviem sa dokopat ani k tomu aby som ho pozdravila...problem je ze on to vie...a je na tom podobne len akosi sa mu nechce k tomu vyjadrit .....ale ak naberes odvahu ist za nim a porozpravat sa s nim tak drzim palce..ja ju stale naberam...a stale nic ....
poviem ti uprimne, ze toto je asi prve forum o vztahoch kedy si myslim ze autor je normalny.. fakt podla toho co som si precital vidno (dufam teda) ze nemas v hlave nasrane a naozaj sa riadis aj citmi aj rozumom...kazdopadne to skus ak je to starsi clovek ( myslim tym nie 15 rocny a pod) tak by urcite bola sanca na to aby ste to nejako v klude prebrali.. a co ty vies, mozno je na tom tak isto ako ty len sa ti to boji povedat alebo nechce pokazit kamaratsky vztah nemozes stratit nic drzim palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
PS: tieto smajlíky mi vadia vyzeráju ako úškrn a nie ako úprimný úsmev :/
však ked môže byť moja sestra s jej bývalým profákom už 2 roky
Mal som dievča. Moja prvá láska. Rozišla sa so mnou. Po 2 rokoch sme znovu spolu. Keď som ju po 2 rokoch uvidel. Tie jej oči, krásny úsmev, chvenie srdca červené líca. Vedel som že i napriek tomu čo mi spravila. Mi stále na nej záleží...
vekový rozdiel nemusí byť problém no niekedy môže (môj názor)
Veľa šťastia