No mal som dievca pol roka a moc ju stale lubim a chcem aby sa my vratila,od nasho rozchodu je to asi tyzden no vsak ja stale trpim,a je rozumne zacat novy vztah len preto aby som zabudol?skratka sa odmilovat
Skus to dat naspet snou ak to nepojde a odtiahne sa tak potom zacni novy vstach normal zabudnes no a co je na tom to robia aj holky a velmi dobre to vsetci vieme ze to je ta naj moznost.
hej..zacat novy vztah je nie vzdy najlepsie riesenie...casto tym ublizis aj tomu cloveku s kt si sa dal dokopy aby si zabudol..lebo budes stale mysliet na prvu...radsej by som tiez asi pockala...cas rany zahojii
nepokúšaj sa zabudnúť na tu PRVÚ tým že si nájdeš nejakú inú, lebo tým tej druhej budeš len ubližovať ak sa ti nepodarí na tú prvú zabudnúť (a to asi tiež nechceš ak si normálny chalan)...čas hojí všetky rany, či ako sa to hovorí...a vážne, ja už o tom niečo viem ...tak kým nezabudneš na bývalú tak sa nepokúšaj o nejaký nový vzťah... odmilovať sa určite nie je hneď ľahké, na to treba ČAS
"CAS" ..vsetko vyriesi cas..je to dost tazke ked nanu stale myslis..spominas ake to bolo ked ste boli spolu a tak..ale treba chodit do ulic najst si nove znamosti postupom casu..sa zacne ta laska stracat..drzim palceky..
nie je dobre ak sa budeš snažiť niekoho si náájsť len preto aby si zabudol práve vtedy sa ti bude tažšie zabúdať lebo tá osoba ti možno bude pripomínať toho na koho chceš zabudnúť to nie je dobrý nápad..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov