myslím že zo dňa na deň nie,takéto ochladenie citov prichádza postupne a určite nie bezdôvodne,aj ked tam vážnejšie hádky neboli,nejaký problém tam musí byť
ja som sa raz odmiloval po dvoch rokoch v priebehu tyzdna....ale tam to bolo tym, ze to nebolo moc opetovane, a jednoducho mozog prestal vytvarat potrebne hormony, ale nechapem, ze preco to neprestalo postupne, ale celkom rezko...sam som mal potom vycitky svedomia, ze stale hustim 2 roky do dievciny, ze ako ju milujem a po tyzdni bum, necitim nic...divne
určite to bolo postupne len sa ten človek snažil aby to tak vidieť nebolo ( na to sú rôzne dôvody, od toho že partnera nechcel zraniť až po dôvod že v sebe zvádzal boj a stále dúfal že sa to zemní)
potom je tu ešte tretia možnosť, nikdy lásku tá osoba necítila a vtedy je možné akoby zo dňa na deň sa ,,otočiť a odísť ,, čo teoreticky spoločne pracuje s myšlienkou ,,bezhádok,, ale aj s myšlienkou zvádzania boja a pomenej toho nechcenia zraniť...
dôležitý je fakt ale že pokial niekto niekoho miluje 3 roky nemôže prestať milovať zo dňa na deň, to je proste hlúposť
Odporúčam hlbšie a dôkladnejšie analyzovať svoje myšlienky. Skoro každá myšlienka je spúšťačom nejakej intenzívnejšej emócie... v tvojom prípade "odpadnutia lásky" alebo možno si tú dotyčnú po čase zunoval, možno sa váš vzťa zasekol na jednom bode, zmonotónnel a preto to tak cítiš... len tak "sama od seba" tá emócia nevyjde na povrch... hlavne za tým nehľadaj žiadne ratio, to by bolo zbytočné... skús si položiť v sebe pár otázok, ako napr. či si šťastný s tou osobou, ako vidíš váš vzťah v budúcnosti (za mesiac, rok dvadsať) atď a keď proste zistíš, že už tá láska totálne vyprchala, tak treba sa break-upnúť s ňou, žiaľ. prajem veľa šťastia
Podls mna ano. Je to ak vecou povahy. Ak ste sa ani nehadali mozno je to len prilis submisivna povaha, ktora sa uspokoji s urcitym stereotypom a tak zo vydrzi dlho ale casom sa city zmenia a v tej osobe to kednoho dna vyplavy na povrh.
@fraintt pravdepodobne ma, alebo ma zalusk na dakoho ineho, jedine racionalne vysvetlenie ... ked je to bez hadok a bez podobnych veci .... ked je dievcatu s nejakych chalanom dobre a ozaj ho lubi, nema dovod ho nechavat predsa
@georg21 súhlasím, potom je to už len jarmo, samozrejme ,,sladké" jarmo ... ,,povinnosť"(samozrejme si môžeš vybrať či chceš alebo nie a ak si vyberieš tak dokonca) pokračovať v začatom, a to sa taví v skutočnú lásku.
@fonzie a najzaujímavejšie je, že sa to tým úsilím bude taviť do skutočnej lásky bez ohľadu na to, či spolu zostanú alebo nie. Lebo výsledkom má byť šťastie oboch. A to môže znamenať, že nebudú spolu... :letim:
no ak tam nebola ziadna hadka alebo konflikt tak to urcite nebolo zo dna na den, kludne sa to mohlo tahat aj mesiace...tot magicka vec ze druhemu do hlavy nevidis ani keby ste mali vztah 10rokov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
potom je tu ešte tretia možnosť, nikdy lásku tá osoba necítila a vtedy je možné akoby zo dňa na deň sa ,,otočiť a odísť ,, čo teoreticky spoločne pracuje s myšlienkou ,,bezhádok,, ale aj s myšlienkou zvádzania boja a pomenej toho nechcenia zraniť...
dôležitý je fakt ale že pokial niekto niekoho miluje 3 roky nemôže prestať milovať zo dňa na deň, to je proste hlúposť
a ano, je to mozne. vsetko je mozne.
Moznost b) co mi napada je ze ma PMS.