A podľa mňa sa dá Keď sme mali Francúzov na intráku no ale tak som sa zamilovalá do Romaina, koniec, skrátka SKVELÝ! No lenže... odišli, jasná vec, po týždni či ako... a ešte som bola oblbnutá... dlho, ale prešlo to A nebol to len ošiaľ, myslím že tú lásku bolo dobre že nie hmatateľne cítiť... najkratšia, ale zato najvášnivejšia akú som mala možnosť zažiť 8)
Michalda, moja teoria o laske: Bud lubis uplne alebo vobec. Odlubit sa neda. Este je tu taka tzv. "nelaska", kedy sa ludia jedine fyzicky pritahuju a klape im to sexualne.
ach ludia tak taketo nieco som zazila aj ja sama v mojom casto smutnom a tiez trapnom zivote. v podstate ide o toto: jeden chalanisko sa mi uz fakt davno pacil....a dlho...potom sme sa aj dali dokopy.no pomaly sa mi to zacalo vymykat z ruk.on sa do mna zalubil a fakt dost...no a ja?stale menej a menej...aj som sa s nim rozisla ale on ma ziskal spat.nevedela som povedat nie.a teraz mam pocit ze asi som nemala dat nasmu vztahu 2. sancu. vobec som si neni ista so svojimi pocitmi.neviem co mam robit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
1. sympatie
2. zamilovanosť
3. láska
Samotná "fáza zamilovanosti" trvá aj niekoľko mesiacov, takže pri rozchode po 2 týždňoch sa v žiadnom prípade nedá hovoriť o láske.
mala som taku spoluziacku..co bola kazdy tyzden zamilovana do ineho...ale oni ju brali len ako .....
Ja som len chcela dotyčného človeka lepšie spoznať, a on sa zrazu....
ako by som to povedala, ochladol ten afekt...a viem že máte pravdu, len
ja nedokážem pochopiť ako niekto dokáže prestať mať rád,
veď keď už niekoho mam rada raz tak aj za rok ho buidem mať rada, nie?