keď zavriem oči.. a prestanem sa pozerat na ľudí okolo sveta..
tak verím na pravú lásku...
možno som divná, ale ako to, že existujú 70ročné páry, ktoré sa stále milujú? a ako to, že existujú 30 ročné páry, kde žena tvrdí "určite sa nevydávaj??"
Neviem, podľa mňa láska neexistuje, je to len výplod amerického filmového priemyslu, ktorí nám nahuckali, že nejaká láska existuje.
Celé stáročia sa väčšina ľudí ženila/vydávala kvôli majetku, spájaniu statkom, kvôli tomu, že rodičia chalana sa dohodli s rodičmi dievčaťa, že ich deti sa spolu zoberú.
V poslednom storočí, to síce väčšinou menej a menej plánujú rodičia, ale aj tak si myslím že obrovská väčšina vzťahou je buď kvôli peniazom, majetku, alebo kvôli krátkodobému zaľúbeniu.
Láska je fajn vec, vzťahy sú fajn vec, ale určite NIKTO NENÁJDE JEDNU LÁSKU NA CELÝ ŽIVOT. Skôr verím vo veľa lások, za celý život, každá na kratšiu dobu. To je môj názor.
Je nejaká milá vtipná baba so zmyslom pre humor, ktorá ma presvedčí o opaku? DD
mno ja som asi diametralne uplne odlisneho vierovyznania ako vacsina tu. Podla mna existuje clovek na cely zivot - laska nazvime to. Ale vela ludi to zisi az ked ho nechaju odist. A tak hladaju nahrady na cely zivot - tiez to volaju laska. A tych par stastnych sa miluje aj v 70-tke (@4 )
podla mna clovek stretava ludi do ktorych sa zalubi a prechadza si roznymi vztahmi az do kym pride do bodu,kedy nastane ten cas na cloveka, ktory s nim bude navzdy..nie kazdy ma vsak to stastie ze ho najde
a podla mna ak hovorime o viacerych laskach, nemozu byt totozne. ani co sa tyka priebehu, ani co sa tyka intenzity. napríklad prvá láska je vždy prvá, tá zrejme asi ani nehrdzavie.
@20 hmm v takej dedinke blizko sa mlady fararko vyspal ako knaz zo zenatou zenou , potom sa ona rozviedla a on odisiel z cirkvy a odisli... hmm laska k bohu aspon tak to nafuukli babky z dediny ja neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
tak verím na pravú lásku...
možno som divná, ale ako to, že existujú 70ročné páry, ktoré sa stále milujú? a ako to, že existujú 30 ročné páry, kde žena tvrdí "určite sa nevydávaj??"
bude to ľudmi
ja lásku nechcem, keď vidím čo robí s ľuďmi tak mi je zle...
Celé stáročia sa väčšina ľudí ženila/vydávala kvôli majetku, spájaniu statkom, kvôli tomu, že rodičia chalana sa dohodli s rodičmi dievčaťa, že ich deti sa spolu zoberú.
V poslednom storočí, to síce väčšinou menej a menej plánujú rodičia, ale aj tak si myslím že obrovská väčšina vzťahou je buď kvôli peniazom, majetku, alebo kvôli krátkodobému zaľúbeniu.
Láska je fajn vec, vzťahy sú fajn vec, ale určite NIKTO NENÁJDE JEDNU LÁSKU NA CELÝ ŽIVOT. Skôr verím vo veľa lások, za celý život, každá na kratšiu dobu. To je môj názor.
Je nejaká milá vtipná baba so zmyslom pre humor, ktorá ma presvedčí o opaku? DD
jasné, že láska existuje
Ale večšina ľudí vo vsťahu uplatňuje vlastné ego na úkor toho druhého. Neuvedomujú si že žitie v pároch je o kompromisoch.
musi si kazdy ju sam najst ale obcas do toho sa zastara aj osud
tak neviem, na kazdeho asi nie, ale to uz kazdy sam musi zistit