Mal som priatelku s ktorou sme sa poznali od detstva 25 rokov na kolko byvala hned oproti v dome a skoro po 6tich rokov sme sa rozisli ja som sa neskor zamotal s inou a v sak laska to nebola a moja ex priatelka tr
Určite to s láskou nemá nič spoločné.Je to proste zvyk.Nevydržalo by vám to dlho.A nakoniec,čudoval by som sa jej keby zopakovala tú istú chybu a odpustila ti.
pri takychto forach mi to pripada ako by sme podla farby auta mali uhadnut ci bude pre teba to prave...ako sorry ale das nam par info a cakas ze vyriesime tvoju zivotnu otazku? a co vlastne cakas aku odpoved? ze ti tu vsetci povedia ze bez za nou je to ta prava na zaklade toho ze ste spolu predtym boli a ona ta stale chce? hlavne si v tej svojej hlave uvedom preco ste sa vtedy rozisli...to bude asi dost dolezite ze...
Zaujímavé, niektorí píšu áno, niektorí nie, no - to sa predsa nemôžeš pýtať ľudí na fóre, či je to láska! Veď to musíš cítiť ty, nik iný za teba necíti.
Niečo sa v tebe zlomilo a ukončil si vzťah - čo sa zlomilo?
Proste keď ju chceš späť, lebo ju ľúbiš, tak za ňou bež. Keď to má byť len preto, že ti to s tou poslednou nevyšlo a hľadáš útechu, tak nie. Nepotrebuješ predsa potvrdenie a návod, čo máš robiť, od ľudí, ktorí nepoznajú tvoj život. Ty sám ho poznáš najlepšie.
no tak na jej mieste by som ta uz v zivote nechcela este taka drzost ze sa chces vratit k nej najskor ju odjebes a potom sa ides zase vtierat to je uzas teraz si ostan s tou co si ked si jebnuty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
(celú tú dobu ťa ľúbila a ty si ju predsa opustil a teraz ked si sa k nej vrátil sa pýtaš či je to skutočná láska , čo iné môžem na to povedať )
a pre hentakých chujov môj život nemá zmysel!
na to mám len jedno nekonečné VRRRRRRR
Tak aby sme sa pochopili my spolu nie sme. Ja len proste hladam odpoved Ci je to spravne.
Niečo sa v tebe zlomilo a ukončil si vzťah - čo sa zlomilo?
Proste keď ju chceš späť, lebo ju ľúbiš, tak za ňou bež. Keď to má byť len preto, že ti to s tou poslednou nevyšlo a hľadáš útechu, tak nie. Nepotrebuješ predsa potvrdenie a návod, čo máš robiť, od ľudí, ktorí nepoznajú tvoj život. Ty sám ho poznáš najlepšie.