V skratke to skusim napisat.Chodil som s jednou babou...Stou som sa casom rozysiel a teras mi napisala jej kamoska a ze ma ce.Tak som snou pisal a zystil som ze je fajn holka ktoru by som cel aj ja.Ale ved zakladna otaska je ako ma moze chciet holka ktora
nechapem, ked ti napisala jej kamoska...si sa nepoznal s kamoskami tvojej byvalej... a menit skolu kvoli chalanovi je podla mna blbost..este nevie, ake vybavovacky by ju cakali
jeeeeeej... to je jak z nejakej telenovely!!! som na teba pysny... taketo daco sa nepodari kazdemu. ale ked sa navzajom lubite tak preco ne. ale je blbe ze nebivate dakte pri sebe bo sa nemozete stretavat a to je potom o com... ale ked budete potom chodit do skoly takl v poho...
chlapec,pokial sa nestretnete,nemozete sa lubit,mozete byt taky zalaskovani,ale nic viac...az date stretko,zistite obaja,co vlastne k sebe citite...drzim palceky!!!
ajoj podla mojho skromneho nazoru a toho co som o tom pochopila z toho clanku... ze byvala ziarli ze ta chce ina... a ta jej kamoska a ty ste do seba iba poblazneni...co tak neskocit do vzatu rovnymi nohami ale najprv sa pomaly spoznavat... a potom sa z toho stane nieco krajsie...ja viem teraz to uz nie je asi ,, in,, ale skust to tak ved za to nic nedas..sa drz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Zmenit skolu je mozne, ale podla mna to je kravina, keby ste spolu niekolko mesiacov tak to je ina vec.
hlavne sa najprv spoznajte a potom rieste ci sa ece furt lubite