Cawte.. cem vas popytat nepiste ze sa mam ece hrat s autickami ( nikdy som sa do nich nezajimal )... ale ... chodim z jednou babou ktora je priblizne v mojom veku. a ona je v reale normalna ale na ICQ mi hovori aky som zly atd... tzv ze ju strapnujem p
tha.. ja fakt nwm co si mam mysliet xD prave kecame cez skype a ona mi hovori ze mi neveri ze nemoze prist ku mne bo mam rozdrbanu kuchynu tzv ju prerabame : a ani fotky kde je kuchyna jak sa na nej ece pracuje nece prijat
Jo a zabudol som napisat ze za o ze som to mojmu kamosovi povedal tak ma chitila za vlasy prehla a potom BAAAAAAAC do faceu taku ze som si 2 minuty nos necitil
@12 neni to domace nasilie? a niesi ty tak trosku pod papucou???... nechcela by soom... a preto si uzvivam slobody kym mozem teraz mam 15 aspon nikomu nepride "trapne" ze nemam chalana...teda niekomu mozno, ale nestazujem sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Keď sa ti nepáči ako sa správa tak sa na ňu vyser- za chvíľu skrotne lebo sa už nebude môcť chváliť kamarátkam
sak ked je podla teba dobra tak s nou ostan a ked sa ti zda ze jej pridr.ava tak ju nehaj... aspon moj nazor
@19 ja nemam rad ani auticka ani babiky ja na plysakov
@21 david ( moj brat ) nebud husty
@22 Owwwww us tusim jak ma skury