Poprosil by som o radu chodim s jednou babou zo susedneho okresu a mozem dochadzat iba ja za nou. Je normalne ak by som od nej po case ziadal aby mi trocha pomohla s platenim cesty lebo 7eur je celkom dost..
no ja na jej mieste by som asi išla za rodičmi a povedala, nech mi dajú 7 eurí každý týždeň (alebo ma do čerta pustia), aby ma mohol frajer prísť pozrieť, keď už sú takí sebeckí a kvôli tomu, aby sa nestrachovali, ma nechcú pustiť ani za roh do inej dediny
suhlasím.. hočo sprav ale prachy nepytaj, to by bol extrem a by si sa zhodil pred nou.. proste jej povedz,že nemáš love a nech si to nejako vyrieši.. čo má 14?
ale neviem to je také trápne dosť radšej ne od baby pýtať peniaze ale tak ak ste spolu dlho a je to vážne bolo by to iné ale máš len 17 tak neviem no že ako je to medzi vami.. a nepustili by ju ani na pol cesty?
a co jej chodia cely den za zadkom ze ju nepustia ani na stanicu? ona im podava hlasenie ze kade presne chodi?ser na nu .to su len vyhovorky asi jej zato nestojis..ked sa neunuva za tebou prist..a vidiet sa raz za tyzden tak to tiez neni nejaka vyhra
Ako sorry, ale má 15 rokov a nepustia ju ani len na stanicu?! Buď sa len vyhovára alebo má fakt divných rodičov. Skús sa s ňou o tom porozprávať, ale peniaze od nej v žiadnom prípade nepýtaj, ale naznač jej, že je to pre teba náročné po finančnej stránke a či by sa nemohla porozprávať s rodičmi, či by ju nepustili za Tebou.
Mňa by to po čase unavilo a mala by som pocit, tže v danom vzťahu sa snažím len ja.
@fxx Ak má 17 rokov a nemá žiadnu brigádu alebo tak, tak stále musí pýtať od rodičov a to tiež nie je ktoviečo.
to čo je, že ju nepustia ani na stanicu? ja mať takých rodičov, tak sa na polku pravidiel vykašlem... ale dobre, keď nemôže chodiť za tebou, tak by som sa jej asi spýtala, je to síce blbé, ale zase voči tebe to takto nie je fér, podľa mňa si takéto výdavky pár má deliť.
no ale keď ti tá osoba za to stojí... tak jej proste povedz, že si nemôžeš dovoliť chodiť za ňou stále len ty, a uvidíš, ako na to zareaguje. buď ti to navrhne sama (o čom pochybujem, lebo v mozgu dieťaťa by taký nápad asi nevznikol), alebo ti navrhne stretávať sa menej často.
no a je to asi jedno, podľa mňa to tak či tak nemá zmysel
15 a nepustia ju ani na stanicu? niektori 15 ludia cestuju kazdy den aj hodinu do mesta co je uplne mimo do skoly alebo este aj na intraku su takze..sucitim
no si to mente nech aj ona pride za tebou, ja som do vztahov uz investoval tisice korun, teraz uz eur heh... a co mam z toho, stale slobodny, xi... takze si to s nou vyries, je tazka doba financna, takze bud nech prispeje, ak je normalna tak pochopi
no tak zenske, chceli ste byt emancipovane, tak nebudte horenosky.. je to normalne, on tiez asi neserie peniaze.. tak isto to je naopak, ked zenskej nedavaju peniaze na hak tak si to sharenu
@tommyhot kebyže som na tom tak ako on tak si logicky nebudem vyberať niekoho za kým musím cestovať a dávať peniaze za cestu... zdá a mi divné pýtať od holky peniaze len kvôli tomu že chlapec si nie je schopný nájsť brigádu a silou mocou potrebuje takú holku ktorá nemôže ísť ani len na stanicu
@klaudiqaaa aha a keby si na tom financne zle a nemas prachy na antikoncepciu tak netrtkas? Velke hovno, vy zenske vypytate od nas..
A nevidim v tom ziaden rozdiel, ci chalan vypyta sem tam od baby aby mohol chodit ZA NOU kazdy tyzden, alebo baba vypyta od chalana aby mohla S NIM trtkat kazdy tyzden. Rovnako chcu obe strany aj trtkat aj sa vidiet..
@tommyhot ty tu čo trepeš jedno cez druhé? antikoncepciu si platím sama a vživote by mi nenapadlo za to pýtať peniaze od priateľa... a považujem za úbohé ak chlapec pýta od holky peniaze- odjakživa je to tak, že muži sa majú starať o rodinu a ak si nevedel vybrať lepšie, než dajakú 14 ročnú ščandu čo sa môže ísť akurát poprechádzať okoloo bloku je to jeho problém, o ktorý by sa mal postarať sám ako normálny chlap
@klaudiqaaa akoze preco by ten vztah nemohol dlho vydrzat? problem su len peniaze ale mozno este vybavim nejaku zlavu na spoje a stretnut sa raz za tyzden nieje vela ale piseme si sms denne a zatial nam je dobre...
@klaudiqaaa poprave, necakal som, ze budes chapat suvislosti..
ty hovoris, ze ked chalan nema na to, aby chodil za babou, tak si ma vybrat inu.. ja sa ta analogicky k tomu pytam, ze keby nemas na antikoncepciu, ci by si prestala jebat..
@tommyhot ja som to už vysvetlila v @53 -pokiaľ nie je schopný zarobiť si, nemá si vyberať holky, ktoré nemôžu ísť ani len na stanicu. Ak ti toto nestačilo, je to už tvoj problém s chápaním a nie môj problém so "suchým konštatovaním"
Som normalne pracujuci , a tiez cestujem za drahou. Ale aj ona za mnou. Keby som iba ja mal chodit za nou, tak samozrejme ze od nej pytam peniaze. Nech mi plati cestu, antikoncepciu si plati sama, na zradlo ju raz za cas pozvem x). Ale teraz k veci. Ked som mal 15, chodil som s dievcatom 100 km odo mna. A pekne som dosiel za rodicmi, povedal som co a ako, a cesty mi platili. Vlastne ked tak rozmyslam, platili mi vsetko az do minuleho roku x). Ach tie casy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
no ja na jej mieste by som asi išla za rodičmi a povedala, nech mi dajú 7 eurí každý týždeň (alebo ma do čerta pustia), aby ma mohol frajer prísť pozrieť, keď už sú takí sebeckí a kvôli tomu, aby sa nestrachovali, ma nechcú pustiť ani za roh do inej dediny
a ked sa stretavate len raz za tyzden,tak tych 7eur,až tak moc to nie je
Mňa by to po čase unavilo a mala by som pocit, tže v danom vzťahu sa snažím len ja.
@fxx Ak má 17 rokov a nemá žiadnu brigádu alebo tak, tak stále musí pýtať od rodičov a to tiež nie je ktoviečo.
Bolo by mi to blbé, ale nepýtať, lebo by som sa pred ňou zhodil?
Však mi to má byť najbližšia osoba, pre boha živého!
no a je to asi jedno, podľa mňa to tak či tak nemá zmysel
co ti jebe, nepytaj, sa zhodis jak fras, ked nema iq stolicky tak jej dojde ze nesi tlaciaren na peniaze
ked ne tak sa jej proste castejsie stazuj ze tolko prachov nemas jednoducho , a ked pre teba az tolko znamena nebolo by odveci taka brigada ha?
ale nemyslel som si, ze @44 si myslela jemu, o to viac ma pobavilo, ze si to vztiahol na seba - asi fakt komplexko
A nevidim v tom ziaden rozdiel, ci chalan vypyta sem tam od baby aby mohol chodit ZA NOU kazdy tyzden, alebo baba vypyta od chalana aby mohla S NIM trtkat kazdy tyzden. Rovnako chcu obe strany aj trtkat aj sa vidiet..
@tommyhot ty tu čo trepeš jedno cez druhé? antikoncepciu si platím sama a vživote by mi nenapadlo za to pýtať peniaze od priateľa... a považujem za úbohé ak chlapec pýta od holky peniaze- odjakživa je to tak, že muži sa majú starať o rodinu a ak si nevedel vybrať lepšie, než dajakú 14 ročnú ščandu čo sa môže ísť akurát poprechádzať okoloo bloku je to jeho problém, o ktorý by sa mal postarať sám ako normálny chlap
@piter09 to som vživote neppočula...
Prosím ťa, zamysli sa- ako dlho môže vydržať vzťah ktorý zakladateľ opísal?
ty hovoris, ze ked chalan nema na to, aby chodil za babou, tak si ma vybrat inu.. ja sa ta analogicky k tomu pytam, ze keby nemas na antikoncepciu, ci by si prestala jebat..