Tak môj problém je vtom, že neviem hra´t futbal, ale úplne, nie žeby ma nebavil to nie, ale som vtom úplne krivý, taktiež mi ani kolektívne športy nejdú, vôbec nie som súťaživý, no všade sa s tým stretávam. Na telensej stále hráme futbal a ja sa cítim ako
Tak to máš teda dobre hlúpych spolužiakov aj spolužiačky. Nájdi si niečo, v čom si dobrý, lebo niečo také určite je a pracuj na sebe ... potom budeš vedieť, čo ťa baví a že si v tom dobrý a nebude ťa zaujímať, čo si myslia ostatní ... Možno to potom pochopia aj oni. A odpoved na otázku: určite to nie je podstatné, či si dobrý v športe alebo nie
ser na nich, si dobry v nejakom inom individualnom sporte mozno, dokonca mozno lepsi ako ostatni ak mas skryty talent, bohuzial na telesnej si kazdy mysli, ze dobry sportovec to je len vediet hrat futbal basketbal a pod; mne futbal ide ale priznam sa, ze ma nebavi vobec
Proste ťa to nebaví, nájdi si iný šport, ktorý budeš mať rád. A neviem no, hrajú sa aj predsa iné športy počas telesnej, či nie? Ja som bola nemehlo v atletike, nevyštverala som sa nikdy ani po tyči, pri skákaní cez kozu som do nej vždy narazila pičou a vždy som sa bála skákať v akomkoľvek zmysle (do diaľky napríklad, vždy som sa zrúbala). Ale futbal, basket a florbal som milovala. Nevšímaj sa posmešky, nestojí ti to za to. Proste asi máš v povahe tú nesúťaživosť, nekolektívnosť.
vieš čo všetko nejde mne? nevšímaj si ich, neukazuj im, že ťa ich sprosté reči vôbec zaujímajú podľa mňa nie je podmienka, že by každý muž/chalan musel vedieť hrať futbal/hokej na tom podľa mňa absolútne nezáleží
Ber to s humorom, sprav si z toho srandu aj ty. Poznal som ľudí, ktorým nešiel basketbal alebo volejbal, ale nakoniec sme sa hrou zabavili všetci. Ale to chce aj tolerantných spoluhráčov, na strednej to snáď bude lepšie...
A keď náhodou chceš získať nejaký rešpekt aj v tejto oblasti, tak začni behať, bicyklovať alebo posilovať, nadobudnutá vytrvalosť alebo sila ti určite nebude na škodu ani v budúcnosti.
Futbal bol sport ktory som z duse nenavidel zo zapalom spanielskej inkvizicie, a tiez som si to musel odzit. Nasiel som si iny sport mimo skoly, ktory ma viac naplna ako kopanie do nafuknutej lopty.
Aj ked chalani mi dali pokoj ked az ked som ich zacal prirovnavat k aportovaciemu reflexu u psov.
Kopat do lopty ti pokial sa tomu nechystas venovat profesionalne, nic neda, duplom ak ta to nebavi. Nemaj komplexy z pre teba nezmyselnych veci
@luc.ka ono sú to absurdnosti, ale ak sú človeku, hlavne so slabším sebavedomím alebo slabšou psychikou opakované, tak to urobí v jeho živote a postoji dosť
a k veci, ak ti nejdú tímové, tak sa venuj niečomu, kde iných nepotrebuješ.. ja som napr na telesnej bola tiež vždy za drevo, pretože tímové hry mi nejdú a faktom je, že ma nebavia, ale za to doma si sama pocvičim alebo idem zabehať.. proste nájdi si miesto toho iné aktivity a nedovol, aby ti podondili psychiku
to svedčí o ich inteligencii ... podľa tých ich názorov by som povedala, že sú to malé deti ... na strednej budú už múdrejší ľudia / väčšinou to tak je / veď každému ide niečo iné ... kašli na nich ... chápem ťa a to už ty si musíš nájsť nejaký prístup k tomu, aby ťa to nestresovalo ...nie je to podmienka
Ked som sa ako tretiak na zakladke nastahoval na dedinu, tak som tiez nevedel hrat futbal, nevedel som ani len behat.. vsetci sa mi smiali, ze som drevo a o par rokov ma uz tahali za dorast (nesiel som), kedze som vladal behat niekolko hodin v kuse bez prestavky a mal som celkom presne strely... vsetko sa da, ked sa chce
mi to pripomina seba sameho . ja som tiez nikdy nemal rad telesnu resp. ja som ju neznasal a vzdy som siel s bolestami brucha. zakladku som prezil no na strednej som uz vybavoval papiere od lekara aby som bol oslobodeny takze to ti asi aj odporucim ak mas tu moznost. a ked nemas tak chod za telocvikarom a skus mi to povedat ci by ta nemohol nejak inak pocas hodin telesnej zamestnat. ak to je typ cloveka s ktorym sa da komunikovat lebo telocvikari su zakompelxovani kokoti velakrat no
@luc.ka kebyze si videla, za co vsetko som ja ako 15rocny plakal (a myslim naozaj plakal, kedze som jemna dusa) tak by ti toto prislo este ako problem tretieho sveta
mne sa nedari v nicom...neznasam telesnu, tiez som klava dost ma stvalo ze vzdy do mna vsetci drbali, ale zvykla som si vsetkym som vravela aka som klava aby odo mna toho moc necakali, sorry nemozem byt dokonala teraz som si nasla zabavku a na baskete vsetkym mavam pred ocami a vsetci maju zo mna nervy smejem sa sama na sebe a je mi uz jedno co si o mne kto mysli... len ma stve ze mi doktorka povedala ze sa mam dat na nejaky sport ale ja to proste neznasam...
ale to je potom také milé, keď si na to spomenieš, a uvedomíš si, aké to bolo hlúpe následne si uvedomíš, aký si už tým pádom starý a "dospelý".. (ach)
ja som (teraz neviem či vďaka alebo kvôli tomu) bol vždy v bráne (dobrovoľne) a naučil som sa dosť dobre chytať aj keď to sme hrávali len halový na malé bránky
To je aj môj prípad a preto som na ZŠ neznášal telesnú. Stále len futbal a hádzaná. Nič ale neboj väčšina z tých čo sa najviac posmievali skončili tak že ZŠ bolo asi posledné miesto kde v niečom vynikali . Na SŠ to bolo lepšie robili sme kopu rôznych športov a aj keď sme občas hrali futbal už mi to tak nevadilo.
@luc.ka Náhodou toto sú dosť bežné problémy 15 ročných chalanov.
Vážny problém! Neber to na ľahkú váhu. Poradím ti: Hrať sa nenaučíš, ale nacvič si šprinty. Buď lepší aspoň v rýchlosti. Za pol roka to zvládneš. A začnú ťa brať. Ver mi! Ak nemáš chuť trénovať, potom si lenivec. Ale radšej začni, kašli na rady iných lenivcov a makaj! Aj babám sa to páči - aspoň tým, ktoré za niečo stoja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
som v nemom úžase, z akých absurdných vecí si ľudia dokážu vypestovať komplexy
nič si z toho nerob, nie je to až také podstatné.
@5
nemusia ta bavit sporty,mozno si lepsi v niecom inom..umenie trebars..
hlavu hore
vieš čo všetko nejde mne? nevšímaj si ich, neukazuj im, že ťa ich sprosté reči vôbec zaujímajú podľa mňa nie je podmienka, že by každý muž/chalan musel vedieť hrať futbal/hokej na tom podľa mňa absolútne nezáleží
máš len sprostých spolužiakov proste
A keď náhodou chceš získať nejaký rešpekt aj v tejto oblasti, tak začni behať, bicyklovať alebo posilovať, nadobudnutá vytrvalosť alebo sila ti určite nebude na škodu ani v budúcnosti.
Teda , skoro .
Futbal bol sport ktory som z duse nenavidel zo zapalom spanielskej inkvizicie, a tiez som si to musel odzit. Nasiel som si iny sport mimo skoly, ktory ma viac naplna ako kopanie do nafuknutej lopty.
Aj ked chalani mi dali pokoj ked az ked som ich zacal prirovnavat k aportovaciemu reflexu u psov.
Kopat do lopty ti pokial sa tomu nechystas venovat profesionalne, nic neda, duplom ak ta to nebavi. Nemaj komplexy z pre teba nezmyselnych veci
a k veci, ak ti nejdú tímové, tak sa venuj niečomu, kde iných nepotrebuješ.. ja som napr na telesnej bola tiež vždy za drevo, pretože tímové hry mi nejdú a faktom je, že ma nebavia, ale za to doma si sama pocvičim alebo idem zabehať.. proste nájdi si miesto toho iné aktivity a nedovol, aby ti podondili psychiku
no veď ja to chápem, že ho to asi naozaj trápi, len som vyjadrila mieru počudovania
ale to je potom také milé, keď si na to spomenieš, a uvedomíš si, aké to bolo hlúpe následne si uvedomíš, aký si už tým pádom starý a "dospelý".. (ach)
a čo také komické trápilo tvoju detskú dušičku?
mno, napriklad:
- raz som plakal ked som nemohol byt superhrdinom
- kvoli sikane v skole
- kvoli pokemonom
- kvoli dvom osam ktore okolo mna kruzili
a to nie som ani alergik ani nemam fobiu...
nepytaj sa
myslím, že okrem toho superhrdinu ( ) sú to celkom pochopiteľné dôvody i keď pokémoni... no
@luc.ka Náhodou toto sú dosť bežné problémy 15 ročných chalanov.