Viete mám taký problém nedokážem prestať myslieť na jednu osobu síce som tu osobu len nedávno stretol ale aj tak. Proste furt rozmýšľam čo robí, či sa mám ozvať alebo nie...... Dakde som počul že keď na určitého človeka nedokážeš prestať myslieť tak v pod
nedokázať na niekoho prestať myslieť ZVYKNE byť PRÍZNAKOM toho že niekoho miluješ, ale pliesť si to priamo s definíciou je obvykle nebezpečné a skôr či neskôr škodlivé až bolestivé (prinajmenšom pre jednu stranu, v horšom prípade pre obe). čiže ťažko povedať. ja napríklad občas nedokážem celé dni prestať myslieť na to aký je človek XYZ kokot, a láskou to rozhodne nebude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
skor "namotany", proste ta ten clovek zaujal a nws jak viac sa s nim normalne kontaktovat, bez toho aby to vyzeralo zvlastne (otravne).
nedokázať na niekoho prestať myslieť ZVYKNE byť PRÍZNAKOM toho že niekoho miluješ, ale pliesť si to priamo s definíciou je obvykle nebezpečné a skôr či neskôr škodlivé až bolestivé (prinajmenšom pre jednu stranu, v horšom prípade pre obe). čiže ťažko povedať. ja napríklad občas nedokážem celé dni prestať myslieť na to aký je človek XYZ kokot, a láskou to rozhodne nebude.
@nietimekki to keby som vedel to je na tom to najhoršie (ach)
@d0m1nika máš pravdu ale ako
@jemkrupicu na to som ani nepomyslel
@hawaitypek rozprávam skoro každý deň ale zatial iba preberáme veci čo a týkajú školi
@caviarcowboy hlavne opatrne to teda hej