Je niekto nadne...a uuplne zmateny, nevie čo má robiť, v hlave sa mu premietajú bars ake myšlienky, má depresie, všetko to naňho doľahlo...čo treba robiť????
treba k nemu ďalšieho človeka je jedno či to bude kamarát, mama alebo psychológ potrebuje mať niekoho proste pri sebe, komu verí, kto ho podporí, dodá mu elán, poprípade vymyslia spoločnú činnosť, ktorá ho može priviesť na iné myšlienky
ak to trva dlhsie ako mesiac tak urcite treba ist k psychologovi,ja som mal v minulosti tiez vselijake chujoviny s ktorymi som sa nevedel vysporiadat a radsej som to v sebe dusil ale je to zbytocne,naco trpet ked existuje cesta von
No,to bol presne môj prípad.Našťastie bol.Prešlo mi to tak,že som sa vyrovnal s tým čo moju depresiu spôsobilo,ale trvalo to takmer 2 roky.A priznávan,že som mal rôzne chmúrne myšlienky.Treba jesť veľa čokolády,nestresovať sa,byť vpokoji a nehľadieť na to negatívne.Vyznieva to pateticky,viem.Avšak sám som si tým prešiel a viem čo to je.Mne to zabralo.Až teraz začínam mať radosť zo života a teším sa z maličkostí.
ako vidiim je to uz pripad pre psychologa... a mate pravdu...musi vyhladat pomoc...je to strsne tazke vsebe dusit vsetko vsetky problemy...a s nikym sa o nim neporozpravat...je to uz na psychiku...
proste su najeké problemy vo vztahu...ktory skoncil...su problemy doma, vonku...proste vsade...a uuplne to tlacii na psychiku....treba sa s nekym porozpravat...a mysliim si ze asik so psychologom...
@M3lana psycholog je cudzi clovek.. najlepsie pomozu priatelia, ver mi, poznam to, uz som uvazovala nad hocicim a rodicia ma chceli dat na psychiatriu.. ak nemas kamaratov, aj ti virtualni pomozu, ked ta vypocuju
malapohroma no tak priatelia...podla toho aky priatelia...to by musel by fakt ten naj priatel...a prave ze priatelov nechcem otravovat s problémami ...
Ani ja som sa nikdy nemal ským o takýchto veciach porozprávať,a už ma to absolútne nesere,nikdy tu pre mňa nikto nebol,a často som sa uchyloval sem na birdz
@m3lana Ak to je kratkodoby stav (max. jeden tyzden), myslim, ze je to este zvladnutelne, ked sa z toho potom dostanes. Ale ak uz to trva dlhsie, asi je vhodne poradit sa so svojim lekarom. PS: Nepocuvaj v tychto chvilach depresivne pesnicky, zbav sa vsetkych ostrych predmetov z Tvojej blizkosti, na okna daj zamky a zhlzni kluc a snaz sa niecim rozptylit. Mne v poslednom case pomaha malovanie..
aj psycholog je zadarmo, ked chodis este do skoly. vyskusaj to. nedas zato nic. povies, co ta asi trapi a ak by si to sama velmi dobre nevedela povedat, bude ti klast rozne otazky a dopracujete sa nakoniec k tomu... a urcite to vyriesite spolu. nie hned na prvom posedeni, ale ak v tom budes vidiet vyznam, tak za čas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ani ja som sa nikdy nemal ským o takýchto veciach porozprávať,a už ma to absolútne nesere,nikdy tu pre mňa nikto nebol,a často som sa uchyloval sem na birdz
- @6 kokotný koment
Och, to teda nie, to by asi určite neskončilo príjemne a ani neutrálne
Skôr by som odporučil nejaké iné dary prírody.