na MI mam rad zidovsky cintorin....je naherny hlavne v noci...aj ked treba preskocit betonovy plot cca 2 m + ostnaty drot ale stoji to za to,
dalej na hradku je fajne a na cintorine csl. armady kde su pochovani padli ruski vojaci ktori polozili svoj zivot za oslobodenie Michaloviec z pod nemeckej okupacie ....
nesqa som bol w MI...xodím tam ku zubárke...xodím tam dosť často....ale aj taq je to zapadákow...yedno čo je tam dobré je Hypka...a nič wjac ....ale čo uš...taqý ye wýxod
Dhampir - uz si ho preskocil? ja nie.nemam s kym...ked si rozbijem gebulu kto ma zachrani? ...tadial idem busom a vzdy ako zhypnotizovana nan hladim....uuu..uz mi tam chybaju len nejakí tí upírovia a sťahujem sa
AAa Michalovcania... Hmm no a mesto, celkom fajn, da sa tu pekne povozit na motorke a fizli ani tak nepindaju (zatial akurat ma stve, ze jediny dobre plateny post je tu akurat tak v kasarnach.... No uvidim ci tamoja vysoka daco zmeni... Cus...Kebyze chce niekto dat vyjazd, kludne piste...
No michalovce?tak ked si to tak vezmeme ty co byvaju napr,v KE tak sa tam nudia stejne ako mi tu!No ale ked je dobra parta lidi tak zabava je kazdy den
Ale niekedy sa nudim v tych MI najardsej by som nekedy vypadla z Michaloviec
Ale hlavne sa teskam na leto a na siravu seliake akšn budu na ktore sa ja teskam a urcite v lete tu v MI sa nudit nebudem ...zabava bude gradovat vo velkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
vyjebane mesto to je vypadnúť nič ine!
a Mixelle diky že si ma prezradila teraz zase musím meniť identitu
dalej na hradku je fajne a na cintorine csl. armady kde su pochovani padli ruski vojaci ktori polozili svoj zivot za oslobodenie Michaloviec z pod nemeckej okupacie ....
Ale niekedy sa nudim v tych MI najardsej by som nekedy vypadla z Michaloviec
Ale hlavne sa teskam na leto a na siravu seliake akšn budu na ktore sa ja teskam a urcite v lete tu v MI sa nudit nebudem ...zabava bude gradovat vo velkom