ja som si tento rok nakúpil darčeky sám, teda viac menej bol som si na nákupy a to bol taký môj darček a všetkým som povedal že už nič nepotrebujem a ušetril im starosti
áno, ako každý rok, brat mi dá prachy, ja si kúpim, čo potrebujem (skoro na 100% kozmetiku), pekne si to zabalím a schovám to pod jeho posteľ - a potom sa pod stromčekom tvárim prekvapene taká tradícia
Volám sa Ester ja som videl váš profil dnes v www.birdz.sk Zaujíma ma, prosím budem rád, aby sme sa
vedieť, oveľa lepšie, keby vám to nevadí, môžete mi odpovedať, aby som mohol posielať fotografie a povedať vám viac o sebe, budem čakať na Vašu odpoveď ďakujem, od Esther (estherloveme24@live.com )
My name is Esther I saw your profile today at www.birdz.sk i am interested in you please i will like us to
know much better if you don't mind you can reply me,so that i can send you picture and tell you more about myself, i will wait for your reply thank you,from Esther(estherloveme24@live.com )
samozrejme že áno! moji rodičia vytrvalo ignorujú moju túžbu sebazdokonaľovania a tak sa rozhodli že okrem knižiek s beletriou a historickou tematikou mi iné nekúpia, čiže tento rok som si kúpila sama moje vzdelávacie materiály
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
na zvysne darceky ostatnym ludom som minula asi 30 €
nevadí ... všetko je zatím viac super ako by malo byť
Volám sa Ester ja som videl váš profil dnes v www.birdz.sk Zaujíma ma, prosím budem rád, aby sme sa
vedieť, oveľa lepšie, keby vám to nevadí, môžete mi odpovedať, aby som mohol posielať fotografie a povedať vám viac o sebe, budem čakať na Vašu odpoveď ďakujem, od Esther (estherloveme24@live.com )
Som krásna mladá dievčina s plnou lásky
Môžete mi poslať e-mail na môj box
(estherloveme24@live.com )
i am a beautiful young girl with full of love
You can send me an e-mail to my box
(estherloveme24@live.com )