keby to kazdy takto nesledoval....neznasam otazky ako "mas frajera?" proste keby sa do toho ludia nestarali tak by mi to bolo uplne jedno ci dakoho mam
@drejka vobec nie, to bol proste osud, lebo majajaj (@28 ) mam v priateloch a ked napisala, prisiel som pozret, co to tu mame a padol mi zrak na tvoj ZA-TRP-KNU-TY komentar
@drejka chaa! zase narazky na zverejnovanie tajnych info o mne! kraj, kraj. si myslis, ze ma mas v hrsti, co?! just kazdemu poviem, aka si zatrpknuta, ked je to pravda a ty kludne hovor, ze som z Levoce, mam v riti! nech to seci vedia! kludne! na tak pod! DAVAJ! POD!
mám 21, doteraz som mal len jeden jediný vzťah, ktorý trval 2 mesiace aj niečo (podotýkam, že ten vzťah bol až po dosiahnutí veku 20).. ona rozišla so mnou 2 dni pred vianocami (aspoň som sa nemusel trápiť s darčekom ) len neviem či preto, že som sa s ňou nechcel vyspať alebo pre nejaký iný - mne zatial neznámy (a aj nezaujímavý) dôvod.. zistil som, že mi status "slobodný" chýbal a doslova sa mi ulavilo
@eowynn toto v 15 nehovor ja by som ešte dva dni predtým, jak som sa s mojím chlapom dala dokopy, tvrdila to isté... (mala som 16,5 cca) a hľa, motyka vystrelila, aj ja s niekým chodím! mňa keby sa v 15-tich spýtaš, ach.. no dobre, priznávam, asi by som sa do takéhoto fóra tiež obdobne zapojila už nepoučujem.
ja mam 20 ziaden a ani len tyzdnovy vztah za mnou ... a co narobim, zabijem sa? viem preco to robim, radsej budem makat na sebe ako stracat cas s nejakym ch*jom co ma podvedie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
"silou-mocou", ked to pride budem vediet
@pubertslatinocelny ty si z Levoče?.......hyhyhyhyhyhy.
@fexxx nemaš priateľku, zmeň si avatar namiesto zavraždeného sa tam daj v plavkách..........filip
@zajko30 ja som odkial len chces kvoli tebe budem pokojne trebars aj zo sajdikovych humeniec!