ja len zbieram, ale veľmi sa nevyznám vlastne zbieram od minulého týždňa - mám jedno talianske a jedno rakúske 1€ ale to zbieram skôr pre seba, lebo hodnotu to má stále rovnakú
ja zbieram, a podľa toho či ju máš z obehu alebo z banky...taký fajnšmeker by mincou z obehu asi pohŕdol, ale tak...určite vyššiu, ako 50 centov, to je kravina...možno tak ako hovorí zajko
@iluminat7 kamarat zbiera a hlavne otazka ako si sa k nej dostal? ja ze su vsetky rozchytane zberatelmi, co viem, tak ani vo Vatikane nepouzivaju vlastne mince v obehu, skoro vsetko su z inch statov...
ja tiez zbieram ale len to na čo natrafím ...mam polovicu pohárika mincí z rokov 1924 a tak... potom neskoršie obdobia ...nejaké československé mince ....možno to niekedy bude mať nejakú hodnotu
@iluminat7 no, niektorí sú ochotní dať aj takú sumu, ale vravím, sú fajnšmekri, ktorí musia mať nepoužitú...ale, keď kúpi, tak predaj, vatikánsku mincu kúpiš na slovensku mimo obehu za 5 euri
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ked tomu nerozumies tak nepis! myslim ze vekovo by ste uz mali byt na to vyspeli...
» www.zbierkaeurominci.estranky.sk