Ti krava jedna sprostá! Ked ja napíšem nejake forum o Star Wars, musíš aj ti. Ked ja napíšem o Anakinovy, musíš aj ti. Keby si nebola moja sesternica, tak ťa asi.... Ani nechci vedieť čo s tebou spravím, a keby si bola trošku staršia! :/ :/ :/ :/
Anakin Skywalker je prisluhovač Sithov. Aj napriek tomu, že sa eventuálne navráti k svetlej strane sily, neodčiní to všetky tie zverstvá a dehumanizujúce činy, ktoré spáchal pod vplyvom temnej strany sily.
Nie, nemám ho rád a nepáči sa mi. Aj Majster @nobile so mnou súhlasí, všakže?
@firestorm uf, ešteže tak, inak nie som jeho fanúšička, ani na jeho strane, ani nič podobné... len som vyjadrila názor, že za mladých časov nevyzeral úplne najhoršie pokiaľ ale ide o neho ako o postavu, tak to už je iná reč
@stellynortova Neurobil nič zlé, hm? Tak sa nato pozrime.
Spolupodielal sa na veľkej čistke Rytierov Jedi, pri ktorom padlo niekoľko stoviek týchto bojovníkov, ďalej Vader sám osobne vyvraždil politickú reprezentáciu Obchodnej Federácie, ďalej osobne zavraždil malé (ani ne 10 ročné deti) ďalej sa spolupodielal na okupácií rôznych svetov (napr. aj na jeho zničení v prípade Alderaanu) Neváhal sa obrátiť proti svojmu niekdajšiemu učiteľovi a proti všetkým princípom, v ktoré veril. Nepriamo tiež zapríčinil smrť svojej manželky. Mám pokračovať?
@stellynortova Nemá odpustené. To je ako keby si zastretlila 100 ľudí a následne by ťa šli zatvoriť do basy no ty by si pred súdom tvrdila, že "veď ale ja som už iná, ja som sa navrátila k dobru. Moja temná stránka je v nenávratne fuč." Si mladá a naivná. Máš sa ešte čo učiť. Končím debatu s tebou. I say good night lady.
Aj leď vyvraždil klan tých púštnych oných, len aby zachránil matku... nemyslím si, že by sa mu to malo zazlievať a tiež ľúbil Padmé, kvôli ktorej sa neskôr pridal k Temnej strane... Ale zase, keď sa nad tým zamysllíš, konal tak, ako by asi konal každý... Teda, vedel, že jeho žena umrie a snažil sa ju silou-mocou zachrániť... A myslím si, že každý, kto niekoho ľúbi, spraví to isté... Čiže mu vôbec nezazlievam to, že sa pridal k Sithom (aj keď sa mi vôbec nepáčila tá časť, kde vyzabíjal malých učňov ) ... A potom, keď sa dozvedel, že Padmé zomrela, bol dosť smutný a nasratý
Potom sa s tým zjavne musel zmieriť ale 6. film ( Return of the Jedi) sa tak volá preto, lebo vlastne na konci, keď Darth Vader zomieral, vyšlo najavo, že v podstate v ňom bolo dobro
@stellynortova súhlasím s niečím s toho co si napísala, ale aj "firestorm" ma scasty pravdu. No neviem, niektorí hovoria tak, iný zase inak, ale to je podľa toho že ako sa to vezme.
Ten prvý komentár nemá chybu. Teraz neviem, či mi nostalgicky chýba ten vek alebo som rada, že mi už tak nedrbká na hlavu. Ale zase treba uznať deťom vkus na filmy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
Nie, nemám ho rád a nepáči sa mi. Aj Majster @nobile so mnou súhlasí, všakže?
@1 @7
inak, mne sa Anakin celkom páči
@nellynorty Presne tak. Je to bastard.
myslím, že na to sa slečna pýtala, na výzor
@stellynortova Nebudem sa s tebou hádať dieťa.
@tryffanya No jo, to ťa jediné ospravedlňuje.
Spolupodielal sa na veľkej čistke Rytierov Jedi, pri ktorom padlo niekoľko stoviek týchto bojovníkov, ďalej Vader sám osobne vyvraždil politickú reprezentáciu Obchodnej Federácie, ďalej osobne zavraždil malé (ani ne 10 ročné deti) ďalej sa spolupodielal na okupácií rôznych svetov (napr. aj na jeho zničení v prípade Alderaanu) Neváhal sa obrátiť proti svojmu niekdajšiemu učiteľovi a proti všetkým princípom, v ktoré veril. Nepriamo tiež zapríčinil smrť svojej manželky. Mám pokračovať?
@stellynortova Nemá odpustené. To je ako keby si zastretlila 100 ľudí a následne by ťa šli zatvoriť do basy no ty by si pred súdom tvrdila, že "veď ale ja som už iná, ja som sa navrátila k dobru. Moja temná stránka je v nenávratne fuč." Si mladá a naivná. Máš sa ešte čo učiť. Končím debatu s tebou. I say good night lady.
nech sa paci
Potom sa s tým zjavne musel zmieriť ale 6. film ( Return of the Jedi) sa tak volá preto, lebo vlastne na konci, keď Darth Vader zomieral, vyšlo najavo, že v podstate v ňom bolo dobro
ty*