Chcem sa spytat na vas nazor . Je todľa vas veľky vekovy rozdiel ak chodi 14 rocna baba s 19 rocnym chalanom??? Lebo vela ľudí v mojom okolí ma k mojmu vztahu pripomienky.... ?? Čo si o tom mysíte ??
kamarát ma 24 , chodil s 13 ročnou a keď mi písala ako sa rozišli kvôli tomu,že ju cel pretiahnuť, tak mi až na grcanie bolo ... neviem podĺa mňa ženy tieto vaše kategórie..je to blbosť, mladé 13,14, 15, by mohli ostať pri tých 16-20 max...
čiže tamto dievča , vôbec to nie je problém, pokiaľ si si istá,že nerozmýšla vtákom =D...
a ĺubiš ho, tak srať na to, čo si myslia ostatní, hl. rodičou informuj
#5 nemyslím si, že chlap vo veku 19 rokov ... bude čakať 2-3 roky sorry, ale chlapi sú vačšina takí...aj tí najslušnejší ... pozri ... moj osobný názor, možno je chlap fakt anjelik
Zalezi to od konkretnych dvoch ludi. Ved niektora 14-rocna baba je psychicky (aj fyzicky) vyspelejsia ako ina 17-rocna, takze myslim ze sa to neda uplne zovseobecnit. Ale 5 rokov nie je vobec vela. A mam kamaratku, ktora zacala chodit s chalanom ked mala 14 a on 19 a su spolu doteraz t.j. uz viac ako 3 roky
Ak zacne 19 rocny chodit so 14 rocnou, tak by to chcelo psychologa, pretoze takyto chlap asi nebude uplne v poriadku. 5 rokov vobec nie je rozdiel, pokial ma ten mladsi z partnerov 18, 19, 20 a viac rokov.
ja sm chodil so 14rocnou, a okolie...ked sm im to povedal...vsetci ze v pohode...ale pritom si mysleli svoje...ale neriesil sm to...hlavne ze sa mate radi...potom uz neni ziadna prekazka...
no podl amna je to moc nakolko mas strnast..keby si mala najmenej sestnast tak fajn..tym myslim ze keby si mala sestnast tak kludne aj o pet rokov starsi ale v stranstich je to podla mna moc.strnast je este celkovo strasne malo
Suhlasim s tommyhotom a petrom piperom... Niektore 14 mozu vyzerat na viac (aleo skor je tazke odhadnut ci maju 14,15,16) a mozu byt aj ehm psychicky vyspele ale aj tak maju 14 a s takymi by som nad vztahom ani neuvazoval. Pre mna je spodna hranica tych 16-17 menej je to uz naozaj divne.
ja mam podobny problem hm teraz mam 16 a mam 24 rocneho chalana a je to dost annic viem ako sa citis .... hm ja to mam rovnake hlavne moja mama ma k tomu pripomienky hm a neviem ako to zvladnem lebo ma to stve...hm,ale hovorim si ze cas to vyriesi....hm neviem, ale ked sa lubite nie je o com... a ked to mylsi stebou vazne a nechce sa len zahravat
perpac,ale pre mna 14 rocne dievca by malo presta nahanat sa za vztahi,malo by si uzivat,uvedomovat sa co che,vyuzivat volnost riesit uplne ine veci ako vazne vztahy.
Si mlada,mozno atraktivna,tak sa neviaz...uzivaj slobodu...uvedomuj sa, nie je mozne aby si ponukol vztah niekomu,ked sam nevies co chces.
Prepac,mozno ta podcenujem a si ina ,ako vsetky ostane tvoje rovesnicky,ale mylsim,ze je priskoro v tvojom veku riesit vztah... skor ta bude viac obmedzovat ako naplnat...zbytocna bolest
stručne- vzťah možný nieje =D... to prostee takto nefunguje, ja ked som mala 15 som chodila s 19 ročným a obidvaja sme kvoli veku boli ako z uplne ineho sveta... Časom sme na to prišli a konec =D Nieee , toho nerieš, mladši su lepši
a ty si s tym vztahom spokojna??? ak ano tak tych co su proti vam si nevsimaj,nie je to velky vekovy rozdiel,zalezi to aj na psychyckej vyspelosti a nie len dake cisla vo veku... Tym co sa vas vztah nepaci nech si vylizu vies co
Súhlasim s @2 , presne vystihnute Ale na druhej strane ked si myslis, ze by vam to mohlo vyjst, kasli na vsetky reci, aj na nazory od ludi, co o vasom vztahu nic podrobnejsie nevedia.
neviem preco..ale napriek vsetkemu, tvrdit v 14 ze niekoho milujem.. je prilis silne vyjadrovanie..
ak to vssak bude tvrdit i o rok.. a stale o tom istom chalanovi.. tak ti uverim, dovtedy to beriem len ako zalubenie..
co sa tyka chalana.. mozno bude chciet sex.. a mozno bude cakat na to, ked bude "pripravena" otazne je, kedy to je.. ak jej to bude z casu na cas pripominat, tak ju i ked nepriamo presvedci.. a ona uz len kvoli nemu.. si bude mysliet ze je pripravena ked este nebude..
inak 5 rokov naozaj nie je vela.. povedzme od 17 (22) a neskor..
dovtedy neviem.. im too confused..
@chavez .. ano je to tak .. im too confused.. asi vies preco to pisem no nemozem si pomoct.. jedna vec je srdce, druha rozum..
>>myslim vsak.. ako som uz pisal.. Laska nie je obmedzena vekom.. vybera si nahodne..
čo k tomuto dodať? nestačilo vám už x podobných diskusií predtým? asi nie. ak s ním chceš chodiť pekne sa s ním stretávaj. však čo ,že jemu ide asi hlavne o sex a ty asi ani nevieš čo je to skutočná láska...ale dobre ,veď ja tu nie som na to ,aby som dakoho súdila. len by som sa potom veľmi rada zasmiala na fóre ,kde by si písala ako si otehotnela...
100% chalanov ide o sex je prirodzené že to tak je Podstatné ale je či mu ide LEN o sex alebo aj o teba
1. Ak mu o teba nejde tak to párkrát skúsi a potom ta nechá
2. Ak mu ide o teba len trochu tak bude nejaku dobu čakať ale potom zdrhne
3. Ak mu ide hlavne o teba tak bude čakať aj 2, 3 alebo aj viac rokov
Inak 14 a 19 môže fungovať ale závisí to od neho. Môže ťa skutočne Milovať a nedá na teba dopustiť a vydržíte spolu alebo sa podriadí svojím kamošom a nakoniec si začne myslieť že si ešte "dieťa". V skratke Závisí to od jeho povahy nie od vekového rozdielu.
ja mám s týmto zlú skúsenosť... tiež som v 14tich chodila s 19ročným, stále mi tvrdil ako ma ľúbi a že mu nejde o sex... ale už po mesiaci chodenia mi strkal ruku do gatí a podobne, čiže náš vzťah skončil rýchlejšie ako začal...
nevravím že u vás to bude podobne ale je tam veľká šanca že dopadneš ako ja... takže na tvojom mieste by som to neriskovala, ale každý sa učí z vlastných chýb čiže ak to riskneš uvidíš sama
no ako vidim zas ma tu nejake zivly spominali suhlas s @8 , @15 , @17
ano je to tak v dnesnej dobe je vacsia pravepodobnost ze ta 14-stka bude skusenejsia v postely ako 19 rocny...takze myslim ze reci ze ju chce pretiahnut by boli od veci kedze by to pravdepodobne sama chcela, ci ho este sama zviedla...rozumovo je medzi takym chalanom a babou doslova priepast...19 rocny by mal chciet min. 16-stku aj to je uz extrem pri ich citovych rozpolozeniach...takze z toho vyplyva ked sa taky chalan vyspi so 14-stkou tak su rozumovo na tom rovnako v istych veciach...aj ja som si pred par mesiacmi zrazu uvedomil ze ako vysokoskolak balim osmacky a dievatacky...mi normalne prislo zo seba zle vtedy tak som s tym hned prestal...
ako pisal @small_angel uzivaj si zivota neviaz sa...trtkaj si s kym chces a viaz sa s max. so 17 rocnymi
Podľa mňa to prekážka nie je...ja mám napríklad 24 ročného priateľa a sama mám 17 ale ak od teba bude chcieť niečo s čím nebudeš súhlasiť, nenechaj sa ním ovplyniť...Držím palce
mila zlata @luc.ka som rad ze mas o chalanoch take vysoke mienenie..
alebo o 14 rocnych babach.. teraz som si nie isty..
ibaze hoci to nazvem vynimkami.. je kopa ako na svoj vek privyspelych 14 rocnych bab. takisto kopa 19 rocnych chalanov ktori su tiez dospelejsi rozumom ako by si clovek myslel
ale myslim ze to vies ;o)
//musim vsak priznat. . ze su stale v tieni tej zvysnej nadpolovice, ktora na seba puta vsetku pozornost.. i tu na birdzi..
@41 podla teba ma 14 rona babenka,ktora chodi na ZS, rovnake zaujmy,rovnakych kamaratov,rovnake nazory,rovnaky postoj k zivotu,dokaze pochopit,dokaze poskytnut oporu,istotu,doveru cloveku,ktory je na VS,resp. pracuje ? Uplna blbost... budicek!
sice je medzi vami rozdiel len 5 rokov ale vzhladom k tomu ze ty mas este len 14 si myslim ze taky chalan by mal mat starsiu a ty mladsieho ... 5 rokov neni velky rozdiel keby ste uz obaja dospeli alebo keby mas aspon 16 17 ale ten chalan bude skor ci neskor chcet po tebe sex... vies aki su chlapi v tomto veku nadrzani? pochybujem ze bude rok abo kolko cakat... ale sak ked chces vyskusaj a uvidis len aby si sa potom kvoli tomu netrapila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a ked ho lubis jeb na to co si myslia ostatní..ak su to kamosi tak ta pochopia..
kamarát ma 24 , chodil s 13 ročnou a keď mi písala ako sa rozišli kvôli tomu,že ju cel pretiahnuť, tak mi až na grcanie bolo ... neviem podĺa mňa ženy tieto vaše kategórie..je to blbosť, mladé 13,14, 15, by mohli ostať pri tých 16-20 max...
čiže tamto dievča , vôbec to nie je problém, pokiaľ si si istá,že nerozmýšla vtákom =D...
a ĺubiš ho, tak srať na to, čo si myslia ostatní, hl. rodičou informuj
dnes to uz nieje ziadna rarita
problem moze byt aj v rozdielnosti zmyslania a zaujmov
aby to fungovalo, musi mat bud on rozum na 14 alebo ona na 19.
tomu druhemu pripadu moc neverim...
Si mlada,mozno atraktivna,tak sa neviaz...uzivaj slobodu...uvedomuj sa, nie je mozne aby si ponukol vztah niekomu,ked sam nevies co chces.
Prepac,mozno ta podcenujem a si ina ,ako vsetky ostane tvoje rovesnicky,ale mylsim,ze je priskoro v tvojom veku riesit vztah... skor ta bude viac obmedzovat ako naplnat...zbytocna bolest
neviem preco..ale napriek vsetkemu, tvrdit v 14 ze niekoho milujem.. je prilis silne vyjadrovanie..
ak to vssak bude tvrdit i o rok.. a stale o tom istom chalanovi.. tak ti uverim, dovtedy to beriem len ako zalubenie..
co sa tyka chalana.. mozno bude chciet sex.. a mozno bude cakat na to, ked bude "pripravena" otazne je, kedy to je.. ak jej to bude z casu na cas pripominat, tak ju i ked nepriamo presvedci.. a ona uz len kvoli nemu.. si bude mysliet ze je pripravena ked este nebude..
inak 5 rokov naozaj nie je vela.. povedzme od 17 (22) a neskor..
dovtedy neviem.. im too confused..
@chavez .. ano je to tak .. im too confused.. asi vies preco to pisem no nemozem si pomoct.. jedna vec je srdce, druha rozum..
>>myslim vsak.. ako som uz pisal.. Laska nie je obmedzena vekom.. vybera si nahodne..
teda drzim palce
Je pravda,ze ak si dvaja rozumeju ,nemal by byt vek prekazkou... Avsak,treba si dat pozor na zivotne obdobia ,v ktorych sa tí dvaja nachadzaju.
Dievca este neskoncilo zakladnu skolu a chalan studuje na VS...teda hypoteticky..
Rozdielny kamarati,rozdielne problemy, rozdilen priority... na chvilu to urcite vydrzi...ale dlhodobo podla mna nie,urcite nie ak je vek pod 20.
1. Ak mu o teba nejde tak to párkrát skúsi a potom ta nechá
2. Ak mu ide o teba len trochu tak bude nejaku dobu čakať ale potom zdrhne
3. Ak mu ide hlavne o teba tak bude čakať aj 2, 3 alebo aj viac rokov
Inak 14 a 19 môže fungovať ale závisí to od neho. Môže ťa skutočne Milovať a nedá na teba dopustiť a vydržíte spolu alebo sa podriadí svojím kamošom a nakoniec si začne myslieť že si ešte "dieťa". V skratke Závisí to od jeho povahy nie od vekového rozdielu.
nevravím že u vás to bude podobne ale je tam veľká šanca že dopadneš ako ja... takže na tvojom mieste by som to neriskovala, ale každý sa učí z vlastných chýb čiže ak to riskneš uvidíš sama
Držím palce
ano je to tak v dnesnej dobe je vacsia pravepodobnost ze ta 14-stka bude skusenejsia v postely ako 19 rocny...takze myslim ze reci ze ju chce pretiahnut by boli od veci kedze by to pravdepodobne sama chcela, ci ho este sama zviedla...rozumovo je medzi takym chalanom a babou doslova priepast...19 rocny by mal chciet min. 16-stku aj to je uz extrem pri ich citovych rozpolozeniach...takze z toho vyplyva ked sa taky chalan vyspi so 14-stkou tak su rozumovo na tom rovnako v istych veciach...aj ja som si pred par mesiacmi zrazu uvedomil ze ako vysokoskolak balim osmacky a dievatacky...mi normalne prislo zo seba zle vtedy tak som s tym hned prestal...
ako pisal @small_angel uzivaj si zivota neviaz sa...trtkaj si s kym chces a viaz sa s max. so 17 rocnymi
alebo o 14 rocnych babach.. teraz som si nie isty..
ibaze hoci to nazvem vynimkami.. je kopa ako na svoj vek privyspelych 14 rocnych bab. takisto kopa 19 rocnych chalanov ktori su tiez dospelejsi rozumom ako by si clovek myslel
ale myslim ze to vies ;o)
//musim vsak priznat. . ze su stale v tieni tej zvysnej nadpolovice, ktora na seba puta vsetku pozornost.. i tu na birdzi..