Mám takú veľký sponku do vlasov alebo brošňu KONEČNE, ale dopočula som sa, že vraj sa môže veľa ľudí z toho vydesiť a nemala by som to veľmi nosiť na verejnosti. Preto tá otázka.
Bojím sa iba živého lezúceho pavúka, lebo keď som bola malá, tak som mala taký sen, že po mne liezlo minimálne 50 tarantúl... :/ ...a preto považujem za zadosťučinenie, že raz ochutnám pečenú tarantulu!
ja sa bojím akéhokoľvek pavúka. mám absolútne iracionálny strach, pretože som vnútorne podvedome presvedčená o tom (a viem, že to je maximálna blbosť a hlúposť, ale nič s tým neurobím), že pavúky žerú ľudí.
a jednoducho keď vidím pavúka, tak všetka racionalita ide bokom, zahmlieva sa mi pred očami, chce sa mi grcať a je mi mdlo, lebo si predstavím, ako na mňa vylezie a ... proste celé zle, nedávam to.
(a to nemám problém chytať hady, chovať myši, pozerať sa na hmyz a čokoľvek iné nie som cintľavka, len pavúky nezvládam. proste nie)
pavúky sú mi úplne fuk. takisto ako mravce, alebo muchy, alebo hocijaká háveď. jediné, čo sa mi hnusí a žije to u nás sú vážky.. a raz som videla na strome asi 5centimetrovú osu/sršňa alebo čo to bolo. to bolo nechutné.
ja nemusím dážďovky..fuj..striasa ma z hnusu keď to vidím.raz v lete keď po daždi vyliezli tak som na pár stupil(a skoro sa zblil) doma išli sandále nekompromisne do koša,už by som si ich nedokázal obuť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a jednoducho keď vidím pavúka, tak všetka racionalita ide bokom, zahmlieva sa mi pred očami, chce sa mi grcať a je mi mdlo, lebo si predstavím, ako na mňa vylezie a ... proste celé zle, nedávam to.
(a to nemám problém chytať hady, chovať myši, pozerať sa na hmyz a čokoľvek iné nie som cintľavka, len pavúky nezvládam. proste nie)
tak alé, asi na tom vidno, že to nie je živé podobná háveď sa mi na šperkoch páči
ble
takže čistá arachnofóbia ?
***viem, že to je maximálna blbosť a hlúposť, ale nič s tým neurobím***
Ja si myslím, že všetko čo vznikne môže aj zaniknúť.
Skús si prečítať:
» www.nlp-akademia.sk/nlp-aktualne/ma...