Podľa mňa je. Mala som veľa vzťahov ale napriek tomu rátam, že som mala dva. Lebo len dvakrát som verila...no aj verím lebo ten druhý vzťah mi stále trvá a funguje (klop klop klop)No a ak si porovnám môj prvý cit s chalanom a druhý s terajším priateľom je
Je veľa ľudí a tak isto každý z nich inak cíti...Ja osobne si myslím,že sú asi dva"druhy lásky"..jedna je tá prvá,detská a nádherná...druhá je tá skutočná...tá pravá ...a všetky tie vzťahy po pri týchto dvoch láskach sú len kroky a dá sa povedať že aj skúsenosti do budúcnosti..
jakoze,je jasne ze existuje mnoho druhov lasky,ten kto si to nemysli je podla dost tupy sorry za vyraz,ale je to pravda,sak laska nemusi byt len vtedy ak mate radi svojho priatela,je ich celkom dost,len si niekedy dost ludi ani neuvedomi
Určite je. Láska kamarátska, láska priateľská, láska ako láska Ja som doteraz zažila najviac lásku priateľskú, ale verím, že láska klasická príde... raz. Možno... snáď.
podla mna je viac tych druhov, lebo kazdy sa vo vztahu sprava inak, a pri kazdom sa sprava inak.. ja som to zistila pri mojej ziarlivosti, velakrat som vobec neziarlila a teraz ziarlim, to teda nieco znamena, ale verim mu... ale viem ako si to myslela, napriklad pri jednom sa tesis ked sa spolu smejete a blaznite a pri druhom si stastna ked len pri tom cloveku mozes byt, len mu hladiet do oci a nic viac nepotrebujes...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
(chýba tam ešte niečo?)