tiez som si vsimol, ze sa to rozsirilo a hoci mi je jasne, ze je to ich vec, ze na tom ficia a pre ich zdravie je to asi velmi dobre, dokonca aj z hladiska psychohygieny to fanynkam zumby asi prospieva, ale napriek tomu ked pocujem "zumba", tak ma to trochu pobavi a trochu podrazdi
Zumba kombinuje dynamickú latinsko americkú hudbu a unikátne a exotické tanečné a aeróbne pohyby. Tance ako Salsa, Merengue, Flamenco, Hip-hop, Cha-cha, Samba, Calypso, Belly Dancing.
Je efektívna, založená na princípe intervalového tréningu, ktorý maximalizuje výdaj kalórií, spaľovanie tukov a tónovanie svalov.
Choreografie zahŕňajú striedanie rýchlych a pomalých rytmov na princípe vytrvalostného intervalového tréningu s cieľom vyformovať a posilniť celé telo a zároveň spaľovať tuk.
kým sa z toho nestala chorobná masová záležitosť tak to bolo fajn... teraz keď vidím umelonechtové peroxidky ako sa tlačia do fitka všetky odeté v hráškovozelenej "zumba farbe" tak mám z toho žalúdočné vredy
Je, s kamarátkou sme si jedného času povedali, že možno tam niekedy zaskočíme, len teraz akosi niet času kvôli škole a iným veciam, takže zatiaľ sme neboli. Nijak ma to ani síce neláka, celkovo sa mi to ani moc nepáči, ale kvôli pohybu si myslím, že je to dobré..
Neviem či je a ani ma to nezaujíma. U nás v škole bude myslím taký krúžok a mám dojem, že aj do telesnej to plánujú nejako zapojiť. Samozrejme, len profesorky, kde by to náš *** profesor, my musíme len tie najväčšie *** robiť... Pfff
je to super odporúčam! kamarátka na to chcela ísť už pred rokom, keď to ešte nebolo také rozšírené, ale vtedy som nešla... predvčerom som bola u otca v BA a zobral ma tam do fitka na Zumbu, precvičoval to tam taký čech, geniálny bol strašne dobré na kondičku, po 5 minútach som bola "dead" x_x ... a u nás je zumba asi 4x za týždeň na 3 rôznych miestach, a to sme dosť malé mesto
aaa ja tiez ficim na zumbe ... u nas v meste je 2x do tyzdna a chodim vzdy ked sa da ...len teraz cez leto som moc nechodila kvoli brigade a ked to jedna baba spomenula, ze vcera bola na zumbe skoro som sa rozplakala... men zumba tusim chyba viac ako sex ...som strasne rada ze ked sme s kamoskou sme videli na nete video na to, ze sme sa tam prihlasili a chodili cely rok ... hlavne popri mature to dobre padlo na ten stres ...
ja zumbu milujem , je to perfektne ked mozem zo seba vytancovat ten stereotypný zly pocit, a pritom je to velmi dobre na vyformovanie tela a inak ak tu niekto precvicuje zumbu nech mi napise lebo idem o nej pisat SOČ-ku tak by mi to velmi pomohlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
povedala som si ze ju podporim a zacala som chodit
u nas to byva tak raz za tyzden
dost ma to bavila len teraz som bohuzial musela so zdravotnych dovodov skoncit :/
ale uz sa tesim ked zacnem znova..
je to fakt pecka
aj ked občas vravím, že pojme na zumbu...a nikdy nejdeme..to už je raz tak
Je efektívna, založená na princípe intervalového tréningu, ktorý maximalizuje výdaj kalórií, spaľovanie tukov a tónovanie svalov.
Choreografie zahŕňajú striedanie rýchlych a pomalých rytmov na princípe vytrvalostného intervalového tréningu s cieľom vyformovať a posilniť celé telo a zároveň spaľovať tuk.
a raz som bol, ale potom sa uz nejako nepodarilo prist viackrat
Keď už kombinovať hudbu s pohybom, som fanúšikom DDR/ITG/domyslite si sem ďalšie, menej známe, tanečné hry založené na tom istom princípe.
Ale mám doma DVD a keď mám čas tak si zacvičím
takže odpoveď? áno je a... áno chystám sa chodiť