ako som sa už raz vyjadrovala v jednej diskusii, dotykové mobily idú pomimo mňa...
nepáči sa mi to, neviem to ovládať, a kým sa tomu môžem vyhnúť, vyhýbam sa
ja mam nokiu c2, dotykovy je ciastocne a ma aj klavesnicu, vysuvaciu a hrozne by som zavislacila na nete a nemam nikdy prehlad o precerpanych datach, takze u mna je to tak asi lepsie...
odkedy mi zomrela moja tlačítková K530-ka mám dotykový, ale aj keď som si na výhody otvoreného OS zvykla, čo sa týka ovládania tlačítkový by som brala hneď, aj Android by som bola ochotná oželieť, ak by sa mi na ňom dalo chodiť na net (pre mňa dosť dôležitá požiadavka)
chcela by som aby mal moj vysuvaciu klavesnicu, lebo hrozne neznasam na tom displeji pisat smsky, tristokrat sa pomylim zakazdym.. ale to by bol dvakrat tazsi
Pred takými 2týždňami som mala ešte stále svoj staručký SE,ktorý slúžil bez problémov...a mala som pri ňom aj ostať smartfón mi nič nové nedal (a hej viem o google play aj o aplikáciách bez ktorých by som vlastne už ani nemala žiť. )
priateľ dotykové nenávidí... žije s veľkými rukami, tak dotykové telefóny nevie ovládať tak, ako by chcel
ja dotykové tiež veľmi rada nemám, mám Touch and Type telefón...teda, aj tlačítka, aj dotyková obrazovka. ale mám takú skúsenosť, že pri dotykových sa rýchlejšie kazí obrazovka.
ja mám rada, keď mi baterka vydrží dlho, viem na ňom napísať správu aj opitá a nevyzerá to, že si mi šimpanz sadol na obrazovku, keď môžem správu napísať bežiac dolu schodmi, že "už ideeeeeeeem, sorry, že meškáááááám" a nemusím pri tom extra spomaľovať, keď nepoložím hovor lícom a keď proste ten telefón funguje ako TELEFÓN.
android mám čisto na tejto hračke:
čo je proste niečo ako ipod touch, len s androidom, tiež do toho neštúrite SIMkartu. a mne to vyhovuje tak.
Pre mňa sa nehodí ani jedna možnosť, lebo ja mám tlačítkový mobil a ani sa nesťažujem, práveže som celá šťastná, že mám tlačítka, lebo keď mi niekto požičia dotykový mobil s tou divnou klávesnicou, tak mi trvá aj pol hodinu kým niečo napíšem Ale už som mala aj ja dotykovku Nokiu, ale tam bola taká klávesnica ako na tlačítkovej, to mi vyhovovalo...
Na druhej strane by som aj chcela nejaký lepší mobil, hlavne kôli aplikáciám... (tajne túžim po nejakom HTC
-nehladkaj mobil, hladkaj ženu kokot
-keď chcem volať chcem mobil, keď som decko a chcem sa hrať, chcem smartfón
-smartfón za volant a je zo mňa masový vrah
-denko ku hlave si prikladať? čo som ja kokot?
mám androdidík krásny trojročný, ale plánujem začať používať tlačítkový a dotykovku mať na leteckom režime voľákom len na hudbu a net kvôli voľákym problémom s paušálami a roamingom a sa už teším na to.
moja mama :3 moj oco :3 moj frajer :3 frajerova mama :3 moja starka :3 starkina nevesta :3 a do nedávna aj starkina vnučka (ja- ale už je to minulosť pár mesiacov) ^_^
haha, mam low-endovku od samsungu za 70 ojro ... nezeby sa nedalo trocha posporit na smartfon, ale curva ja volam a hlavne mega pisem sms, som uz dlhsiu dobu zvyknuty tak, ze ani nekukam na tlacitka, len rychlo natukam a odoslem .. toto by sa na smartfone nedalo + mam velke prsty + neni som otrok konzumu a v skolskej lavici, na zachode, alebo v buse vydrzim bez toho aby som musel svetu oznamovat co prave robim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
nepáči sa mi to, neviem to ovládať, a kým sa tomu môžem vyhnúť, vyhýbam sa
A nie, nie sú to starší ľudia. @2
ja dotykové tiež veľmi rada nemám, mám Touch and Type telefón...teda, aj tlačítka, aj dotyková obrazovka. ale mám takú skúsenosť, že pri dotykových sa rýchlejšie kazí obrazovka.
android mám čisto na tejto hračke:
čo je proste niečo ako ipod touch, len s androidom, tiež do toho neštúrite SIMkartu. a mne to vyhovuje tak.
Na druhej strane by som aj chcela nejaký lepší mobil, hlavne kôli aplikáciám... (tajne túžim po nejakom HTC
-nehladkaj mobil, hladkaj ženu kokot
-keď chcem volať chcem mobil, keď som decko a chcem sa hrať, chcem smartfón
-smartfón za volant a je zo mňa masový vrah
-denko ku hlave si prikladať? čo som ja kokot?