haha jasne ze je, ja mam 20 a segra 19 a stale sa hadame jak male deti...ja jej kazdy den vravim ze nech schudne a ona mne ze kde mam tie 14-rocne ku...
si ale vezmite, že keby enmáte tých svojich otravných surodencov bola by nuda... ja viem ake to ej sestra aj brats a sodstahovali takže ked sa chcem pohádať atk aby to chápala aj druha starna musím isť k nim
Myslim ze je to normalne..ja sa s braskom hadam skoro furt ale mi to mame pomaly uz v ramci srandy a tak..ale bitky..jaaj to je bezne..ja ho kusem,trham,taham,skrabem ..on da jeden chmat a som vybavena: slight_smile:a to ma 27 a stale sa jasime ci hadame
jasne ze hej ale ja teraz vychadzam s bratom dobre..od casu ked mal osemnast tusim..ked koncil strednu skolu..teraz sa uz takmer vobec nehadame..lebo je takmer stale v blave ale ked je doma tak je to takmer OK..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
klasicka surodenecka laska, nic nezvycajne
a tej ironie tam je tiez nemalo
Hadame sa stale,ale zijem
Neviem povedať ktoré prevláda častejšie.
.. neustale doberanie?? =navzdy ...
..ale inac mam segru rada
a ironicke poznamky su u nas na dennom poriadku.. hadky nie, my sa skor ignorujeme
Raz ma dokonca opačnou stranou sekere udrel do chrbta Vyhadzovali sme si veci z okna,čarbali po dverách,nadávali a pod..