Co si myslíte o názorech, že si pěkné děvče nezačne nic s někým méně pohledným (nepřitažlivým, snad i ošklivým) nebo nějaký borec s nevýraznou myškou (slušně řečeno)? Preferujete především vzhled partnera nad ostatní vlastnostmi? Předurčuje "krása" osoby
Chcel som povedať že to je normálne, že nezáleží na vzhľade, že aj v mojom prípade chodí pekné dievča so škaredým. Ale potom som si uvedomil že aj ja som vlastne krásny.
A čo sa týka vzhľadu, ja si skôr vyberám podľa sympatií Ono by to podľa mňa malo byť vyrovnané a ak nie,tak s malými rozdielami...Priepastný rozdiel čo sa týka výzoru by som nezniesla...
tak ja keď aj vidím niekoho kto je síce na pohľad pekný a páči sa mi, ale akonáhle zistím, že povahovo mi niečím nevyhovuje, hneď stratím záujem..teraz len tak nekecám, skrátka sa mi to tak potvrdilo.. a skôr sa obzriem za niekým kto možno nevyzerá ako model vystrihnutý z časopisu, ale aspoň nie je to úplny výmel, má dačo v hlave, vie sa slušne správať atp..samozrejme tým nemyslím teraz, že beriem každého, za ktorým sa ozaj ani živá duša nepozrie, to nie, len, že sa skôr zamerám na tie priemernejšie typy...a aj tak, priveľmi pekní chalani sa mi vôbec nepáčia už len tým, že sú takí vyidealizovaní a na pohľad bez akejkoľvek chybičky ..nikdy by som takého nechcela
vzhľad je prvá vec ktorú u človeka vidíš. a ak ho vieš správne čítať, vie ti prezradiť až prekvapivo veľa o povahe. ale rozhodne nie je všetko. a toho že si pekné dievča niekedy nejakou náhodou začne aj so škaredým chalanom som živým dôkazom . opačne neviem či to funguje.
je jasné že tá ženská musí vyzerať kus k svetu. Nejde o to aby bola strašne super pekná alebo neviem čo. Hlavne nech sa o seba aj kus stará, to dosť pomôže. A ak vidím že si s ňou rozumiem, tak mi je jedno či je blond, či je nízka... mne je to osobne už jedno, žena ktorú milujem je pre mňa vždy aj vzhľadom dokonalá
chodila som s nie zrovna idealom krasy ktory mal charizmu a mal neuveritelny zmysel pre humor. ticha vyhoda bola aj to ze som sa az tak neobavala ze mi ho nejaka preberie (som zla). ale mal pekne modre oci!
ale vzhlad je dolezity to urcite to ze nie je su len povrchne kecy. nechcela by som chodit so skaredym chalanom resp. by som nechodila s chalanom ktory by sa mi nepacil
fakt by som niekedy chcela aby za mnou prisiel skaredy muz a proste ma zbalil na sarm, vtip a charizmu...neviem, boja sa ...ale mne UZ nejde o fyzicku krasu
tak, aby sme si boli rovnocenni, aby sa pacil on mne a aby som sa pacila ja jemu... krasa je tak relativny pojem, pre niekoho som bohyna a pre niekoho obluda.. ...ale to je jedno
ako píše profesor ... ale zase nie vždy je tak, poznám aj aj prípady, nuž človeku sa aj zastaví rozum nad tým, že pekné dievča má polotučného orangutana na krku, hm!
Všimnem si vzhľad ako prvý, to je jasné, ale potom záleží už na povahe. Zbytočne je to pekné, keď je to jeb... mne na vzhľade až tak nezáleží, vlastne dosť minimálne
teku, to preto, že patríme medzi nich, tak výstižne, pravdivo treba vravieť... ale aj neúprimnosť sa niekedy cení (óó, ani romualdo nemá také oči ako ty!)
moja draha sa mi sice pacila od prvej chvile ako som ju uvidel, ale az ked som ju spoznal, som vedel, ze ona je ta s ktorou chcem byt... cize asi takto nejako to zacina a potom uz na vzhlade ani moc nezalezi...
máš chuť na cukríky. buď si kúpiš tie ktoré majú pekný obal a potom zistíš že ti nechutia alebo vsadíš na osvedčenú kvalitu ktorú ti všetci odpočúčajú?
nezáleží. keby sa to priateľovi páčilo, nech chodí aj s hovnom natretým na xichte. ja by som to dokázala akceptovať exhibicionizmus, to je naše poslanie. a celkovo..je mi to jedno.
@onedisunity Mas chut na to mat deti. Bud si vyberies pekny a mudry genofond, alebo skaredy a mudry genofond? Mysliac na buducnost svijich pomyselnych potomkov myslim, ze si vyberies pekny. A co do toho, nikde nie je pisane, ze pekny musi byt hlupy a skaredy vzdy mudry.. Ked vezmeme priklad, ze poznas 2 muzov a obaja sa Ti vnutorne pacia, ale jeden je krajsi, aka je pravdepodobnost, ze s jednym chodit zacnes, zatial co druhy ostane napr. dobrym kamaratom?
Ak niekto tvrdí, že mu na vzhlade vôbec nezáleží, klame. Pri prvom kontakte/dojme sú práve vzhlad a vystupovanie velmi dôležité. Po prvom kontakte je to už viac o vnútorných vlastnostiach. ...toť môj názor.
vo vztahu musi byt pritazlivost, teda rozhodne by som nebola s niekym, kto sa mi nepaci... ale viac krat sa mi pacili chalani, ktorí nie su prave pekni... a o tom je pritazlivost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
A čo sa týka vzhľadu, ja si skôr vyberám podľa sympatií Ono by to podľa mňa malo byť vyrovnané a ak nie,tak s malými rozdielami...Priepastný rozdiel čo sa týka výzoru by som nezniesla...
ale vzhlad je dolezity to urcite to ze nie je su len povrchne kecy. nechcela by som chodit so skaredym chalanom resp. by som nechodila s chalanom ktory by sa mi nepacil
asi sa neviem vyjadrovat
tato veta uz je ok... ale aj ked volaky brad pitt by sa ti nemusel pacit , tym padom
pekny chalan sa ti nepaci o_0
vzdych.... krása je... VŠETKO!
Ale ako hovori Katy Perry : There´s sparkle in you
Ak ma v sebe ten cloviecik nieco carovne/zaujimave az priam mimozemske, nie je co riesit
Ak niekto tvrdí, že mu na vzhlade vôbec nezáleží, klame. Pri prvom kontakte/dojme sú práve vzhlad a vystupovanie velmi dôležité. Po prvom kontakte je to už viac o vnútorných vlastnostiach. ...toť môj názor.