Raz som mala kamoša ale o pár dní bolo po ňom.. Odvtedy sme sa stihli toľko hádať že pochybujem že ma má aspon rad a ne ešte aby bol zamilovany.. ( ale..ja som..a taktiež stále sa na mňa pozerá (aj ked pohlady podľa mňa nie su ničím) takže..zamilovaný as
Neustále si zo mňa utahuje až je trápne keď sa s niekym rozpravam a povie mi niekto že "inak aďo o tebe povedal toto,toto a toto" samozrejme že aďo o mne povedal vždy len blbosť ako že ma nemá rád ale myšlienka že vás nemá rád človek premýšľajúci o vás 24 hodín denne je zvláštna ale zatiaľ čo ma neznáša pozýva von iné baby takže neviem no ostanem optimistická..minimálne budem vďaka nemu populárna D
@kikusskaaaa Je možné ze ta miluje a správa sa tak pretože chce byť s tebou v kontakte. Nevie jak ta ma oslovit a o com sa rozpravat tak sa začne hádať. Hlavne ze si ho vsimnes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov