tesne pred odchodom z domu/na wécku v škole alebo inom verejnom mieste/na návšteve si všimneš, že máš na veľmi viditeľnej časti ksichtu neesteticky pôsobiaci jebák so žltou hlavičkou
keď vidím niekoho s jebákom so žltou hlavičkou, automaticky tomu človeku neverím ani slovo a neberiem ho vážne
ale naozaj. ak má niekto žltého jebáka medzi nosom a ústami, ja tomu človeku vážne nedôverujem. nemôžem veriť niekomu, kto si v zrkadle nevšimol, že má takú opachu pod nosom, poprípade niekomu, kto si myslí, že to netreba vytlačiť/iní si to nevšimnú.
To sa da spravit 1alebo 2 alebo este si na to clovek moze dat nejaky antibakterialny fras (ci uz specialne na vyrazky alebo napr dezinfekciu na ruky, lekarsky alkohol alebo alpu...)
moj spolužiak si nevytláča nič a brrr fuj také veľké ,že sa toho stačí asi len dotknúť a už to tečie a on si to proste nechá tak! a inak ja ked vidím ,že niečo také mám tak rýchlo to musí ísť preč . fuj
@burble nesposobi, ved to som ani nepisala ale trocha to ukludni, takze uz to nebude rast a mozno sa to stiahne. Je to lepsie ako nechat tak. Lebo by si mohla domov prist s vacsim
@luc.ka čo tam po dermatológoch, ja vytláčam, je to moja prirodzená reakcia a pleť mám úplne v pohode (až na toho nejakého občasného predkrámového jebáka)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
keď vidím niekoho s jebákom so žltou hlavičkou, automaticky tomu človeku neverím ani slovo a neberiem ho vážne
ale naozaj. ak má niekto žltého jebáka medzi nosom a ústami, ja tomu človeku vážne nedôverujem. nemôžem veriť niekomu, kto si v zrkadle nevšimol, že má takú opachu pod nosom, poprípade niekomu, kto si myslí, že to netreba vytlačiť/iní si to nevšimnú.
VYTLÁČAŤ!!!!!
9 z 10 dermatológov by s tebou pravdepodobne nesúhlasilo...
A baví ma to!
ne verejnom mieste by som si nikdy nič nevytláčala,fuj.
ako nemal by sa vytlacat, ale zial nie je to esteticke, takze sa bud zakryt alebo ostat doma..
(a ze preco moslimky nosia burky )
Inak ja nemam take, ze v tej situacii spravim urcite iba to...
Ja niekedy spravim to a obcas ine.
@sugy1 tak to hej keď idem tete zubárke