síce mám radšej stehno ako prsia, ale zjem aj prso. prso je hrozné slovo, nečudujem sa ti, že si použil slovo koza, hoci to je v súvislosti s kurčaťom/kurou trochu neobvyklé
@tikalok tiez mam radsej stehna hej. povedz dovod, preco prsia az tak neoblubujes. ak to vies nejak zdovodnit. ja mam svoje dovody, ale nechcem ta ovplyvnovat
@tikalok hej hej presne teda tie zuby...teraz ked si povedal, tak ma svrbia aj pri pomysleni, ale obvykle nie. ale zato z varenej kury z polievky, co som zral dnes a vcera... to mi aj pomyslenie staci
ale dakedy su aj prsia tlak, niekedy su prekvapivo malo suche a ked sa vtedy este poleju stavou, tak su uplne super podla mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
akurat rezne kuracie znesiem.
A k teme ano jedavam , najprv labky a potom ta chrumkava hlavicka ,na to nic nema.
ale dakedy su aj prsia tlak, niekedy su prekvapivo malo suche a ked sa vtedy este poleju stavou, tak su uplne super podla mna