Je tu niekto taký čo býva s partnerom spolu a každý si rieši jedlo sám? Alebo jeden varí a druhý umýva riady alebo chodíte spolu nakupovať? Nehádate sa ohľadne toho, že čo kto robí? Nerobí, čo kto je a neje? A ohľadne frekvencíí varenia a porcíí?
neviem, my to riesime tak nejak prirodzene striedame sa v nakupovani potravin a vzdy sa dohodneme co chceme kupit. papame vacsinou samostatne, moc si nevarime, ale inokedy sa zas dohodneme ze si dame nieco spolu alebo ideme na jedlo von. a je tu umyvacka cize to je OK. cize vseobecne plati, ze v tomto nemame ziadny problem, tak nejak common sense stylom to ide
Nakupovať chodíme zväčša spolu. Samostatne len, keď sa mi nechce, tak ide sám varím ja a riady umývam tiež ja. ale nevarím každý deň. často jeme vonku. a nehádame sa kvôli tomuto. keď chcem, tak mi v kuchyni pomôže ale radšej ho vtedy pošlem von so psom alebo povysávať ale kedysi vedel navariť a keby mu poviem nech uvarí toto a tamto, tak by uvaril
ja byvam u frajera a jeho rodicov, povodne to malo byt na dva tyzdne ale taha na treti mesiac pomaly uz
no a jedlo by som povedala ze ideme na polovicu, nemame s tym nejaky problem. plus ja niekedy kupujem drahsie veci do domacnosti nakolko tam byvam a minam im vodu a ostatne veci. a porcie? vzdy to dopadne tak ze on zje 60% toho jedla ale mne je to jedno, fakt, v tom jedle nam to klape si myslim
v upratovani je to kusok tak, ze on si prace izbu a vysava, ja pomaham jeho maminke vesat pradlo, riad umyvame priblizne na rovnako
Neviem nejak prirodzene to ide samé od seba, nikdy nám nenapadlo to nejak riešiť alebo sa o tom špeciálne baviť, jedlo kupuje raz jeden raz druhý a každý je toľko, koľko mu chutí
Bývame spolu a v podstate máme radi to isté , ale napr. Ja neznášam zajačinu, tak vtedy si urobím stejk, alebo niečo, z čoho sa ľahko robí jedna porcia, vždy v posteli večer sa dohodneme, čo sa budevariť s povinnosti nemáme rozdelené, kto má na to čas, tennavarí
nákupy kto je ako doma a čo práve chýba ale chodíme aj často spolu, varím povačšine ja ale keď nie som doma tak si dokáže ukuchtiť aj sám aj napiecť vie , riady som mu s radosťou prenechala (neznášam umývať riady)
nákup platíme napoly, varíme na striedačku (aj keď priateľka viac) a vždy sa dohodneme čo si dáme. keď mám na niečo chuť a priateľka na iné, tak jeden deň spravíme jedno a druhý deň druhé a je vybavené
a inak nad týmto som sa nikdy nejak nezamýšľala možno preto že obe zjeme prevažne všetko, nie sme nejak vyberavé.
Väčšinou máme radi obaja tie isté veci, takže len výnimočne sa stane, že si uvarím niečo sama, ale keď uvarím sebe tak uvarím nieco čo má rád on aj jemu. Na nákupy chodíme spolu a väčšinou kupujeme kokotiny platí ich on nie ja ale aj tak si najviac objednavame pizzu
Takže s tým jedlom nemáme nejaký problém, no o ostatných veciach by sa dalo polemizovať. Ale sem tam sa pochlapí a navarí aj on
Neviem ono obaja máme niećo čo vieme urobiť dobre, takže sa striedame a každý má pritom nejak prirodzene rozdelené s čím tomu druhému pomáha. Ale zas stane sa niekedy, že jeden má chuť na to čo druhému nechutí, alebo načo nemá chuť tak si každý spraví iné.
@ssnehulienka my máme každý iné chute a návyky takže keď mi nachystá nejaké mega veľké raňajky a s mäsom náhodou ( on rovno obeduje a neraňajkuje v podstate ) tak ja si to cením, ale na druhej strane ledva zjem polovicu a potom je urazený a často mi vyčíta, že málo varím :/
to je fajn, že to tak máte prirodzene
@alysia neviem ako by som sa citila keby mi chlap vycital, ze malo varim, ked ku tomu absolutne nemam vztah. dobre, chapala by som to keby mi furt robil jedlo, vyvaral mi, a ja by som len jedla a s nicim nepomohla a tak, ale inak by mi to nebolo prijemne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
no a jedlo by som povedala ze ideme na polovicu, nemame s tym nejaky problem. plus ja niekedy kupujem drahsie veci do domacnosti nakolko tam byvam a minam im vodu a ostatne veci. a porcie? vzdy to dopadne tak ze on zje 60% toho jedla ale mne je to jedno, fakt, v tom jedle nam to klape si myslim
v upratovani je to kusok tak, ze on si prace izbu a vysava, ja pomaham jeho maminke vesat pradlo, riad umyvame priblizne na rovnako
a inak nad týmto som sa nikdy nejak nezamýšľala možno preto že obe zjeme prevažne všetko, nie sme nejak vyberavé.
Takže s tým jedlom nemáme nejaký problém, no o ostatných veciach by sa dalo polemizovať. Ale sem tam sa pochlapí a navarí aj on
to je fajn, že to tak máte prirodzene