momentalne mi napadaju bryndzove halusky, lebo fakt mam na ne chut uz nejaky ten tyzden :/
Ale inak by som sa asi musela poradit s niekym, kto sa v tom vyzna, ze co obsahuje najviac potrebnych latok a tak
fuh, neviem, asi niečo, v čom je strašne veľa nezmiešaných vecí a čo neni silno korenené, aby som si vyberala, napr. tento rok budem z tohto jesť len mäso a paradajky, na ďalší si dám uhorky miesto paradajok a syr miesto mäsa alebo čo xDD ale nenapadá mi jedlo, kde by to bolo takto osobitne a ešte aj dobre, snáď len ten šalát, to zas tiež neni bohviečo
Vybral by som si niečo kde je toho veľa aby som nejedol furt to isté , ale mohol by som si každý deň jesť inú časť jedla . ryža s nejakým druhom mäsa a oblohou .
@megane chvíľu som rozmýšľala, či to je názov nejakej dediny, Kotbulárovce alebo tak, potom mi došlo, že myslíš köttbullar (dúfam, že som to nenapísala zle), čo je po švédsky doslova "mäsové guličky", takže mi mäsovoguličkové guličky prišli strašne vtipné
(a teda ale dúfam, že to čítaš ako šotbullar, lebo s tým k na začiatku to značne mení význam, lebo kåt je niečo úplne iné
Je len jediné jedlo ktoré možno konzumovať samostatné celý život bez oho aby človek trpel nedostatkom nejakých živín. A to jest materské mlieko. Čiže by som si vybral to
alebo najlepšie proste šalát v ktorom by bolo milión druhov zeleniny, kuracie, slanina, aspoň 3 druhy syra, opečené chlebíky a ešte aj kuskus by som si vyberala proste čo ktorý deň zjem. hej a aj cestoviny mohli by tam byť. a viacero dresingov v osobitných miskách. a banány.
Ak by ma niekto sponzoroval, tak sa kludne obetujem na tento challenge a budem do konca zivota jest uz len sushi s lososom... a kyble vitaminovych doplnkov xD
tak ono by sa vsetko casom sprotivilo ale je take jedlo co mozem jest aj 4 krat do tyzdna a stale mi to chuti aj ked neni to az tak varene jedlo ale no je to rozok a chleba zo syrom , maslom a salamou zapecene v mikrovlnke a k tomu ked je si dam aj plesnivy syr a jeden trojuholnikovy a na zapitie studene mlieko s trochou granka
@greyness teraz som sa zasmial lebo raz po tréningu mi otec napísal SMS a ja som čítal: "Pohni, vychladne ti pica" keď som to dočítal nevedel som dýchať od záchvatu smiechu.
a asi by som si dal nejakú šampiňónovú krémovú polievku a na druhé asi nejakého lososa ?
tak mne žiadne jedlo nechutí ked ho mám jesť niekolkokrat po sebe .... 3x ešte ok...ale inak nee... ale tak dajme tomu že mäsovú polievku takú našu domácu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Ale inak by som sa asi musela poradit s niekym, kto sa v tom vyzna, ze co obsahuje najviac potrebnych latok a tak
obilniná placka, mäso, zelenina - vyvážená strava a je to mega chutné
k téme: hamburger alebo bagetu so zeleninou a mäsom- vždy sa z toho niečo dá vybrať
poklada sa to tiez za jedno jedlo?
a k teme neviem, nic jednoliate by som nechcela jest cely zivot fuj
(a teda ale dúfam, že to čítaš ako šotbullar, lebo s tým k na začiatku to značne mení význam, lebo kåt je niečo úplne iné
alebo najlepšie proste šalát v ktorom by bolo milión druhov zeleniny, kuracie, slanina, aspoň 3 druhy syra, opečené chlebíky a ešte aj kuskus by som si vyberala proste čo ktorý deň zjem. hej a aj cestoviny mohli by tam byť. a viacero dresingov v osobitných miskách. a banány.
a asi by som si dal nejakú šampiňónovú krémovú polievku a na druhé asi nejakého lososa ?
Tak nejaké mega dobre nakorenené (mnou) zapekané zemiaky s hubami, syrom a zeleninou.
Asi rok to bolo počas 4 zo siedmich dní v týždni moje jediné jedlo dňa
alebo nejake sote s ryzou
to uhádla, chlieb náš každodenný, je to aj v modlitbe Boha Otca všemohúceho...