Ahojte, prosím o RADU. Vtipy o honení a pod si nechajte. Mám prblém, že moja pravá ruka je viditeľne svalnatejšia (biceps aj triceps) ako ľavá. Prosím o nejaké užitočné rady, ako dostať rovnováhu medzi rukami. Cvíčím všetko rovnako na obidve ruky.
ďakujee
Vsimlo si to aj tvoje okolie, alebo len ty ? Vsimol si to vobec niekedy aspon 1 clovek ? Ked hej,, trenuj ju naviac, vacsiu vahu, castejsie. Ked nie, kasli na to, casom sa to vyrovna. Skoro nikto nema presne rovnake parove svaly.
Ja tiež cítim, že mám ľavú slabšiu, asi to bude tým, že preferujem pravú vo všetkom a keďže je to moja dominantná ruka, tak je to podľa mňa normálne, že cítim trochu rozdiel
To má každý človek a zvyčajne si to všimne len on, ak vôbec. Predpokladám že je to spôsobené tým že si pravák a preto pravú ruku prirodzene viac používaš a precvičuješ. Môžeš to skorigovať že sa staneš obojručným, ale môže trvať celé roky kým sa ti to ako-tak vyrovnáš.
@petko98 A vieš o tom, že každá žena má jedno prso menšie ako druhé? A niektorým to aj vidno... a ako to napraviť? Nijako, posilovať jedno prso je blbosť
@bloodypunk@marjy77 Problem ja vidim v tom, že keďže cvičím, tak to naozaj nevyzerá dobre. Napnem pravú ruku mam ako kulturista a ľavú o poznanie tenšiu a napríklad vcera som dal na pravej 15 kg na biceps 13x, na ľavej ledva 10.
No nič, budem sa snažiť tu lľavú viac trénovať nic iné mi asi neostáva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
No nič, budem sa snažiť tu lľavú viac trénovať nic iné mi asi neostáva.