Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec.
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec.Mama
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec.Mama sa
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila.
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa.
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a bol
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa.
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co?
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista Mikuláš....
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele vole
@72 Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík odpovedal:
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík odpovedal: choď
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík odpovedal: choď sa
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík odpovedal: choď do
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík odpovedal: choď sa uklidnit
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík odpovedal: choď sa uklidnit.Povedal
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík odpovedal: choď sa uklidnit.Povedal celý
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík odpovedal: choď sa uklidnit.Povedal celý naradostený
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík odpovedal: choď sa uklidnit.Povedal celý naradostený že
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík odpovedal: choď sa uklidnit.Povedal celý naradostený že až
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík odpovedal: choď sa uklidnit.Povedal celý naradostený že až príde
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík odpovedal: choď sa uklidnit.Povedal celý naradostený že až príde domov
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík odpovedal: choď sa uklidnit.Povedal celý naradostený že až príde domov bude
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík odpovedal: choď sa uklidnit.Povedal celý naradostený že až príde domov bude môcť
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík odpovedal: choď sa uklidnit.Povedal celý naradostený že až príde domov bude môcť špárať
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík odpovedal: choď sa uklidnit.Povedal celý naradostený že až príde domov bude môcť špárať v
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík odpovedal: choď sa uklidnit.Povedal celý naradostený že až príde domov bude môcť špárať v nose.
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík odpovedal: choď sa uklidnit.Povedal celý naradostený že až príde domov bude môcť špárať v nose.Mikulas Zdurinda
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík odpovedal: choď sa uklidnit.Povedal celý naradostený že až príde domov bude môcť špárať v nose.Mikulas Zdurinda rychlo
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík odpovedal: choď sa uklidnit.Povedal celý naradostený že až príde domov bude môcť špárať v nose.Mikulas Zdurinda rychlo isel
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík odpovedal: choď sa uklidnit.Povedal celý naradostený že až príde domov bude môcť špárať v nose.Mikulas Zdurinda rychlo isel ku
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík odpovedal: choď sa uklidnit.Povedal celý naradostený že až príde domov bude môcť špárať v nose.Mikulas Zdurinda rychlo išiel ku kaderníkovi
Moja sestra odišla. Keď zrazu prišla moja mačka a poškrabala auto.Keď to otec zbadal tak sa posral od strachu, lebo keď našiel poškrabané aut tec vypocital funkciu, takže koniec. Mama sa zabila. Ja som zjedla zdochnutého medveďa. Ten ožil a zožral mňa. Co? povedal starosta Jano.Zrazu prišiel policajt - nahý exibicionista mikulas dzurinda.Povedal medveďovi:Hele bonjour medvedík odpovedal: choď sa uklidnit.Povedal celý naradostený že až príde domov bude môcť špárať v nose.Mikulas Zdurinda rychlo išiel ku kaderníkovi aby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
99 komentov
Mama vy poviete trebars kupila a tak to pojde dalej takže:
Moja