Ako to tu čítam tak dosť ľudí ma problémy so vzťahmi. Niekto má depky lebo je sám, iný je zase vo vzťahu kde má pocit, že jeho partner neopätuje city, niekto je po rozchode, niekto rozmýšľa čo tou pusou na líce chcela naznačiť. Prečo je to také zložité ?
Prečo nemôže existovať nejaký spôsob akým by sme druhého človeka nejako "preskenovali" zistili všetky jeho úmysly, myšlienky, pocity, nálady a jeho osobnosť, na základe toho sa rozhodli či je ten pravý. Prečo to všetko je jedna zložitá hra a ten kto ju nevie hrať má smolu ?
Mám na to svoj názor a len ma zaujíma aký názor majú aj iní ľudia. Som zvedavý či má niekto rovnaký ako ja.
Treba sa stávať trpezlivým a tak aj konať... treba budovať postupne priateľstvo... nie si len tak niečo s niekým skúšať... a však potom sa pokúsim zabudnúť...
Je treba nestavať vzťahy na pocitoch či telesných potrebách.
Ale na rozhodnutí spoznávať toho druhého človeka, hľadať jeho šťastie... to je ale dlhodobý proces, v skutočnosti celoživotný. Ak to je môj partner, tak sa rád o neho budem zaujímať stále...
Ak to človek robí naopak, že najprv skúša oheň, či sa ozaj popáli, tak samozrejme, že sa popáli...
O tom je život. Ako inak by človek múdrel, získaval skúsenosti a vôbec ako by žil? Život je aj o prekážkach a ich prekonávaní. Ľudia okolo nás nemôžu byť dokonalí, tak, ako ani my nie a my sa to musíme naučiť rešpektovať/vyhľadávať to, čo nám vyhovuje a hlavne komunikovať.. či už so sebou alebo s inými. Všetko, čo zažijeme nás formuje a vďaka tomu získavame nové obzory, rozvíjame sa.
Ak by si to chcel hentak, tak musíš rátať ešte aj s tým, že sa všetko priebehom času mení. A nič nieje úplne na stálo. A hlavne ako môže niekto vedieť, kto je pre neho ten pravý ? Čo to znamená byť ten pravý ?
Neexistuje že "pravy" existuje len to, ked niekoho miluješ tak ho miluješ taký aký je a ked sa ti nepaci nieco tak mu to povieš a snazite sa to vyriesiť a ak sa to nedá zmeniť miluješ toho človeka taký aký je a budeš s nim aj takto.
Ale vzdy treba na takúto lasku dvoch. Pokial by bol len jeden vo vztahu takýto tak by to nefungovalo a hned to skoncilo buď hadkou alebo niečim podobnym keby len jeden naznaci, ze sa mu nieco nepaci namiesto normalnej konverzacie.
Hlavne treba skor konať ako hovoriť, hovoriť može ktokolvek čokolvek, ale dolezité je čo pre to spraviš, to sa najviac počita(sice mozno nie u kazdeho) aj keď sa clovek zmeni, to sa mení každy, ale musiš dať šancu aj tomu druhemu prisposobiť sa a nie ze zmeniš sa a povieš tak maš smolu zmenil som sa skorej ako ty takze uz nemame tolko spolocneho ako pred par rokmi.
Ale v kazdom prípade city musia byť opetované, inak budú stále takéto otazky.
pokial je toto všetko "takto", tak ta nezaujima alebo nemusí zaujímať, ci je niekto pravy, alebo podobne. Aj keby ta napadne takáto otazka, tak to nemusiš riešiť, lebo su na to vzdy dvaja
ale hej, da sa preskenovat, hovori sa tomu spoznavanie a niekedy nie je na skodu viac ako mysliet na svoje pocity a kecat o tom radsej sledovat a pocuvat druhu osobu, vela vztahovym "chybam" sa da predist ak skutocne toho cloveka pozorujes a si trpezlivy pocas spoznavacieho procesu :>
....som toho názoru že láska nie je pre každého a polovať na nu nemá zmyslel...bud k nám príde sama alebo vôbec.......preto som nikdy neriešila vzťahy a mám o kopu problémov menej
ja mam len sem tam pocit samoty ale ako depky skrz to ze som sam nemam vcera som bol pozit s kamosmi a uplne super bolo a nepotrebujem daky vztah aby som bol natom lepsie alebo daco take proste su ludia kt chcu byt dodepkovany a lutujú sa dobre mavam aj ja take obdobia ale proste treba byt happy a mat na salame vtedy je zivot totalne carovny
lebo zeny su nerozhodne a maju rady hry na macku a psa
ako by to bolo jednoduche,kebysi povedal zene, ze sa ti paci a ona bud ano, a ste spolu alebo nie, a ides za inou...namiesto toho si zeny tahaju za nos chlapov, aby z toho nieco mali
najlepšie byt slobodný aspon do 30 +- a potom riešit prijebane vztahy ,lebo dovtedy su aj tak šetci len za zábavu a skúšanie nových veci a tak proste......podla mna je pred 30 moc skoro sa zaviazat s nejakou osobou
je to úplne jednoduché, sú ženy, ktoré vedia čo chcú, potom tie čo nevedia čo chcú a potom tie čo len chcú .. s mužmi je to veľmi podobne akurát, že mnohí to povedia v troch vetách kedy je na oboch stranách jasné o čo ide. Ženy majú vo zvyku zaobaľovať to do 16 roliek celofánu, je*núť to do trojobalu a matrioškovým systémom zahladiť akékoľvek stopy vedúce k pochopeniu .. (inak absolútne nie-zložitého chápania)
@bannednick zlozite je to vtedy ked neni ta prava, ked sa k sebe hodite je to jednoduche, lebo obidvaja sa snazite o to iste. V zivote musis odtestovat vela samiciek aby si zistil ktora je ta prava.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Mám na to svoj názor a len ma zaujíma aký názor majú aj iní ľudia. Som zvedavý či má niekto rovnaký ako ja.
Je treba nestavať vzťahy na pocitoch či telesných potrebách.
Ale na rozhodnutí spoznávať toho druhého človeka, hľadať jeho šťastie... to je ale dlhodobý proces, v skutočnosti celoživotný. Ak to je môj partner, tak sa rád o neho budem zaujímať stále...
Ak to človek robí naopak, že najprv skúša oheň, či sa ozaj popáli, tak samozrejme, že sa popáli...
» www.kumran.sk/hladat?controll...
Ale vzdy treba na takúto lasku dvoch. Pokial by bol len jeden vo vztahu takýto tak by to nefungovalo a hned to skoncilo buď hadkou alebo niečim podobnym keby len jeden naznaci, ze sa mu nieco nepaci namiesto normalnej konverzacie.
Hlavne treba skor konať ako hovoriť, hovoriť može ktokolvek čokolvek, ale dolezité je čo pre to spraviš, to sa najviac počita(sice mozno nie u kazdeho) aj keď sa clovek zmeni, to sa mení každy, ale musiš dať šancu aj tomu druhemu prisposobiť sa a nie ze zmeniš sa a povieš tak maš smolu zmenil som sa skorej ako ty takze uz nemame tolko spolocneho ako pred par rokmi.
Ale v kazdom prípade city musia byť opetované, inak budú stále takéto otazky.
pokial je toto všetko "takto", tak ta nezaujima alebo nemusí zaujímať, ci je niekto pravy, alebo podobne. Aj keby ta napadne takáto otazka, tak to nemusiš riešiť, lebo su na to vzdy dvaja
ako by to bolo jednoduche,kebysi povedal zene, ze sa ti paci a ona bud ano, a ste spolu alebo nie, a ides za inou...namiesto toho si zeny tahaju za nos chlapov, aby z toho nieco mali