je tu niekto taky co bol na jeseniovej fakulte v MT a nemal pozvanku - no mal vsetko ostatne?resp. ti co boli minule roky a nemali povodnu pozvanku len tu pozvanku na zmeneny termin? prijde mi blbost aby niekoho vyhodili zo skusky koli pozvanke, no nahoda
@mmajuskaa3@skingirl94 to by bolo super keby som ju mohla zobrat, no je asi 80 km daleko a musela by som prehnat inu osobu autom minimalne 150 km...skingirl ktory rok si bola na prijmackach?nevyzadovali to tam? lebo mam vsetko, aj tu zemnu ale proste nie sprostu povodnu pozvanku lebo vsade pisu ze ju chcu a seru na to a potom tu najdem takyto pruser
@folikula nooo ja som bola tento rok na lekarskej a tak pytali si ju, skontrolovali a vratili, neviem ti povedat, ako by reagovali, keby som ju nemala, ani neviem o nikom, ze by ju tam nemal. No ak ti na tej skole velmi zalezi, radsej by som po nu isla a neriskovala, lebo ked kvoli tomu nebudes mat sancu ani skusit sa tam dostat, az toto bude prehananie a mrhanie casom. Pekne tu osobu popros a potom jej kup poriadne velku cokoladu a dakuj do konca zivota
@vikppop to by bola strasna...ani nemam per to slovo ak by ma vysackovali s tmy ze mi chyba druha ci prva cast pozvanky....musia mat studentov v pc no nahoda je blbec...budem dufat asi uz len
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov