@nikisweet Tak na Slovensku je to vramci medin vraj the best choice. Ale "vraj" v Cesku je to trochu ina liga. Ale kazdopadne nech uz dopadnem akokolvek je to aj moja priorita spomedzi škôl čo si dávam. U mňa by som to však nenazval "vkusom". Chodim do Sučian na gympel takze by som bol dost hlupak keby som sa ako väčšina mojich fajnovych spolužiakov hrabal do Prahy. Nepotrpim si nejak na mene skoly aj ked JLF ho urcite ma. Proste si len myslim, ze vela ludi tak ako ja ma takyto 'vkus' čisto z pragmatickych dôvodov a nieže by nejak chcel ist do MT len preto, ze je to MT. Nechcel som sa nijak do MT navazat urcite je to velmi kvalitna skola (zatial som len chvalu počul) len si nemyslim, ze tu zalezi na nejakom vkuse
@corwinuss môj štýl ? som jej len napísal, že ma dobrý vkus prečítaj si o čom konkrétne toto fórum má byť a potom ti samému prídu tvoje komentáre bezpredmetné a zbytočné lebo fakt už hooodne mudruješ, čo zvyknem sem tam aj ja, ale zase odtial potial
podla mňa (ale len podla mňa fórum) je na to aby sa ludia sem tam v niečom chytili za slová a aby každý vyjadril svoj názor v podstate ani koment typu "máš dobrý vkus" nemá výpovednú hodnotu, ale aby som ďalej nerelativizoval túto diskusiu nejdem ďalej rozvádzať už to čo som chcel povedať... len ma mrzí, že si moje názory vzal ako nejakú offenzívu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov