Ked som v škole tak mi je blbo.Vzdy ked sa cem niekomu prihovorit tak len na chvíľku.Neviem čijeto vomne ale od prestúpenia na inú školu neviem sa s nikým skamarátit.A že vakt nieviem včom to je.Može mi stým nejak pomoct?
tak dievčaťu by som povedala usmej sa a pozdrav pre začiatok každeho a všetko .. takže .. zdrav, každého a všetko čo stretneš .. hlavne triedu a okolosediacich .. zapoj sa do debaty ked ťa niečo napadne .. vyrozpravaj podrobnejšie tento problem niekomu komu veríš: kamaratom s byvalej školy, rodičom. pripadne fakt ten psycholog ak je to zlé alebo sa nikto iný nenajde (mate na škole psychologa?) to že ti je zle môže byť len nervozita, strach zo strápnenia? prekonavaním to preje. uvolni sa, tvár sa že všetko je Ok a ono to aj bude. Veľa štastia, zdaru a odvahy !
Presne ten problém som mal aj ja a to som išiel z dediny do mesta (škola prestupoval som ) po pol roku som poznal dosť ľudí ... hovor s nimi to je jedno o čom ale skamarat sa !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale máš recht