Ahá a si prijatá?.. ja to tam mám nejako divne napísané, tam kde je že body, poradie, dátum zverejnenia bodov, dátum zverejnenia výsledku, rozhodnutie komisie a tak... nemám nič....a ani z bio tam zatiaľ nemám body, len zo somatológie..
@ovi to mám aj ja tak tie body pri somatologii sú asi za celý test.. ale je to blbo spravené vôbec neviem ani približne koľkáta som a napísala som to dosť blbo.. ty ako?
@skingirl94 ani ja neviem, podľa mňa by tam mali dať aspoň to rozhodnutie komisie alebo čo... ja som sa na to ale absolutne neučila, šla som tam s tým že na tú školu vôbec ísť ani nechcem a tak som to netypovala nejako...mám tam zatiaľ okolo 40 bodov len
Aj ja som oše a bola som dutá ako rula tiež by ma zaujímalo ako sú na tom ostatní a tiež by som chcela vedieť kolko ludí si väčšinu otázok bolo odtipovať tak ako ja
@ovi@mirusik1 Keby aspoň normálne ako na iných školách uverejnili celý zoznam že by sme videli ako ostatní ale takto vôbec neviem.. a fest to bolo ťažké ja som skoro všetko tipovala, tých sylabov čo posielali s pozvánkou sa tie otázky ani nedotkli
@skingirl94 mne to prišlo tak že väčšina čo nás tam bola to tam išla natipovať @ovi fuuuu to si dobrá hej jak zatial? ja neočakávam že by sa to číslo malo zvýšiť
@ovi koľko vás vlastne bolo prihlásených na VZ? Ja čo som si kukala ten zoznam ľudí tam bolo samé OS, málokto bol na VZ, aj PA mala veľmi málo uchádzačov
aha, tak tento rok som to príliš nesledovala, ale na pointe to príliš nemení, tam si človek mohol dovoliť stratiť max 10-15 bodov, a to je pri tých otázkach vcelku utópia, ale každopádne držím palce, keď aj nie Martin, tak snáď niekde inde sa dostaneš (z môjho osobného pohľadu sa aj tak viac oplatí študovať v ČR, ja som v Brne a neviem si to tu vynachváliť)!
i keď ono to bol dosť šok, keď som si porovnala požiadavky na prijímačkách, od bežného vedomostného profilu nadobudnutého na gympli... to musel človek byť fakt poctivo zažraný do tých kníh, a mať všeobecne omnoho viac, trúfam si povedať aj vysokoškolských poznatkov, ako jeho rovesníci, aby sa pretlačil cez tú konkurenciu... alebo ešte vždy fungujú staré dobré známosti a podobné nečestné triky (to, bohužiaľ, funguje na viacerých školách, MT nie je výnimkou)
Zvýši sa hranica na prijatie na osetrovatelstve? Zatial je tam podla tych neoficialnych vysledkov len okolo 15 ludi prijatych.. .predpokladany pocet uchadzacov co chceli zobrat je 100... nevie mi nahodou na toto niekto odpovedat? A tak isto aj na porodnej asistencii a VZ je malo prijatych ...(uplne minimum)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
38bodov?
nebolo maximum 160?
i keď ono to bol dosť šok, keď som si porovnala požiadavky na prijímačkách, od bežného vedomostného profilu nadobudnutého na gympli... to musel človek byť fakt poctivo zažraný do tých kníh, a mať všeobecne omnoho viac, trúfam si povedať aj vysokoškolských poznatkov, ako jeho rovesníci, aby sa pretlačil cez tú konkurenciu... alebo ešte vždy fungujú staré dobré známosti a podobné nečestné triky (to, bohužiaľ, funguje na viacerých školách, MT nie je výnimkou)