Cvičíte tu niekto jogu? Ako ste na tom s formou? Začala som nedávno, už som to skúsila pred rokom, ale nechytilo ma to až tak ako keď som bola u jednej jogínky, ktorá je fakt že bomba v tomto. (pokracovanie 1. koment)
@_idontf_withyou Ja mám pocit, že všetkým to išlo hneď a že len ja budem navždy také drevo, lenže to sú len moje predsudky a treba chodiť často a povinne. Kolko už cvíčíš?
@sypomka U nás sú v meste dve miesta, z toho jedno fitko a to druhé to je tá jogínka, ku ktorej chodím a je to také skromné miestečko. Dá sa to cvičiť aj doma uplne pohode, ale zas ani ja sa nedonútím si doma povedať, že "No tak idem si teda zacvičiť."
@symposka a je pravda, že začiatočníci by mali aspoň tak 3 mesiace chodiť niekam, kde ti to úkažu..škoda no, dúfam teda že budeš mať možnosť to vyskúšať časom
robim to uz dost dlho, so zopar pauzami kvoli zraneniam...tvrda praca sa ukaze vzdy, neboj sa a ked ti niekto tvrdi, ako vela ludi co chcelo rady odomna ako byt ohybnejsi mne, ze sa dva tyzdne dve hodiny strecuje a nevidi progres v robeni napr. snury tak to je jasny klamar ja som to robila kazdy vecer tak hodku a vysledky prisli onedlho...o tyzden a pol som spravila snuru
ja som začala pred dvoma mesiacmi chodiť ale len tak raz za týždeň a je to super ja som tiež trošku také drievko malé teda aspoň tam si tak pripadám ale je to super lebo som ovela ohybnejšia nebola som v takom strese toto skúškové takže určite chcem ďalej pokračovať a teraz ke´d bude voac času tak aj doma si zacvičiť medzi hodinami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov